Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Corrupted Data

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Corrupted Data

Nie, nie mam. Konsolka oryginalna, nic więcej. A tak myślałem, że po prostu nową kartę kupić, ni więcej no i jakoś chronić GT4 od niechcianych gości . Bo kurcze, mam pecha do tej gry, nie powiem. Sorka za OT.

Komentarz

Poszukaj na necie może jest jakiś sposób. Nie wiem zwarcie jakiś ścieżek na karcie czy coś podobnego. Szkoda specjalnie kupować nową kartę chociaż nie są drogie, ale Gt zajmuje prawie półtora mega więc zdałoby się odzyskać te miejsce.

Komentarz

Bo to, że zapis mi się usunął, to trudno, zacząłbym po prostu od początku, ale cholercia zapis ten przedstawia mi Gran Turismo 4 i uniemożliwia zapis, ani nic. Tutaj nieco poczytałem na ten temat:
        http://forum.cdrinfo.pl/f106/pytanie-o- ... eow-72457/
        http://www.konsola.pl/forum/index.php?showtopic=21409

No racja, większość propozycji na rozwiązanie to Swap Magic i późniejszy format.

Komentarz

Corrupt wyskakuje gdy wyłączasz konsolę podczas zapisywania danych na memorycard. Nie mam jednak zielonego pojęcia jak odzyskać dane po corrupcie

Komentarz

Dla górnika roku.
            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez Tycha
              Dla górnika roku.
              Zdecydujcie komu w końcu przyznajecie ten tytuł, bo ostatnio coś obrodziło górnikami roku

Komentarz

Jak dla górnika to już złoty kilof prędzej.

Komentarz

Żeby nie robić kolejnego tematu.

Dwa lata temu też mnie spotkał ten smutny komunikat podczas grania. Jedynie co, to udało mi się zapisać na drugą memorkę stan gry, lecz stan garażu nie został na nią zapisany.

Czy jest jakiś majster na Śląsku i okolicach dysponujący sprzętem za pomocą którego uda się wydobyć pliki z obu memorek? Nawet jeśli ktoś to przeczyta za 5 lat niech da mi znać Myślę że dla 60% warto jeszcze spróbować to uratować.
                  Ostatnio edytowany przez ArtiF1; 28.03.2021, 09:27.
                  GT5 - 100%
                  GT6 - 100%
                  GTS - 100%
                  GT7 - 100%

Komentarz

Pracuję...
                  X