Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Save do GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Save do GT4

Potrzebuje save 100% z wszystkimi 721 samochodami. Jak ktoś ma to prosze o wrzucenie go na rapida albo o danie do niego linków. Mam zamiar wgrać save przez Swap Magic ale słyszałem coś o CodeBreakerze. O co w tym chodzi ?

Re: Save do GT4

http://www.gamefaqs.com/console/ps2/save/561066.html tutaj masz sejwy, co do CodeBreakera... jest to taki program, dzięki któremu wgrasz sejwy.. wrzucasz Sejwa na MP3, podpinasz pod konsole, wkładasz płytkę z Codebreakerem... i wybierasz odpowiednią opcje No i pamiętaj, że sejw musi być z tego samego regionu co posiadasz grę.. Zapewne masz grę w PAL, więc szukaj tam sejwa w PAL a dokładniej "PlayStation2 CodeBreaker Save (Europe)"

Komentarz

A zamiast mp3 może byc pendrive ?

Komentarz

Jasne że tak.

Komentarz

Zrobiłem tak jak mówiłeś i save jest na karcie ten PAL CodeBreaker. Jutro sprawdze czy działa. Tobie działał ? Bo podobno może być do jakieś złej wersji czy coś.

Komentarz

Jeśli masz Sejwa w PAL i grę również w PAL to musi działać, sam tak robiłem bo na jednej karcie mam tego sejwa, a na drugiej mam sejwa w którym sam do wszystkiego dochodziłem..

Komentarz

Ale słyszałem o jakimś ID gry i od tego zależy czy save działa. Ale jak tobie działa to mi raczej też będzie działał. Dzięki za wszystko.

Komentarz

Save działa ale chodziło mi o takiego w którym w arcade mode jest 721 samochodów a w tym z gamefaq jest 407. Ma ktoś save z 721 czyli wszystkimi samochodami w arcade mode ? Prosze o upnięcie go na rapidshare lub wysłanie mi na mail: anim01@interia.pl.

Komentarz

A jak wgrać save przez swap magica?

Komentarz

Można też save wgrać przez Action Replay Max Evo. To obojętne jakiej wersji używasz czy NTSC czy PAL. Nieraz tak robiłem i miałem w GT4 wieeele hajsu, wszystkie samochody i 100%. Wystarczy że ściągniesz save i Action Replay. Save wrzucisz na mp3 lub pendrive a AR nagrasz na płytkę CD. Gdy płytka się załaduje bierzesz "MAX MEMORY" coś takiego. Wybierasz pendrive/Mp3 i tam Ci się wyświetli nazwa save'a, naciskasz X na nią i klikasz na coś takiego podobnego do otwartej aktówki. Naciskasz X na kartę na której chcesz mieć tego save'a. Aha, nie możesz mieć save'a GT4 na tej karcie i musisz mieć save z takim samym ID co ID gierki. Jak sprawdzić jakie ID się ma? wkładasz płytkę do kompa i będzie taki plik "SCES/SCUS i jakieś 5 cyfr. Albo na pudełku czy na płytce. Później jak się wszystko nagra na kartę, resetujesz PS2 i cieszysz się z save'a.
                    Pozdrawiam :wink:

Komentarz

Pracuję...
                    X