Potrzebuje save 100% z wszystkimi 721 samochodami. Jak ktoś ma to prosze o wrzucenie go na rapida albo o danie do niego linków. Mam zamiar wgrać save przez Swap Magic ale słyszałem coś o CodeBreakerze. O co w tym chodzi ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Save do GT4
Zwiń
X
-
Re: Save do GT4
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/save/561066.html tutaj masz sejwy, co do CodeBreakera... jest to taki program, dzięki któremu wgrasz sejwy.. wrzucasz Sejwa na MP3, podpinasz pod konsole, wkładasz płytkę z Codebreakerem... i wybierasz odpowiednią opcjeNo i pamiętaj, że sejw musi być z tego samego regionu co posiadasz grę.. Zapewne masz grę w PAL, więc szukaj tam sejwa w PAL a dokładniej "PlayStation2 CodeBreaker Save (Europe)"
-
Save działa ale chodziło mi o takiego w którym w arcade mode jest 721 samochodów a w tym z gamefaq jest 407. Ma ktoś save z 721 czyli wszystkimi samochodami w arcade mode ? Prosze o upnięcie go na rapidshare lub wysłanie mi na mail: anim01@interia.pl.
Komentarz
-
Można też save wgrać przez Action Replay Max Evo. To obojętne jakiej wersji używasz czy NTSC czy PAL. Nieraz tak robiłem i miałem w GT4 wieeele hajsu, wszystkie samochody i 100%. Wystarczy że ściągniesz save i Action Replay. Save wrzucisz na mp3 lub pendrive a AR nagrasz na płytkę CD. Gdy płytka się załaduje bierzesz "MAX MEMORY" coś takiego. Wybierasz pendrive/Mp3 i tam Ci się wyświetli nazwa save'a, naciskasz X na nią i klikasz na coś takiego podobnego do otwartej aktówki. Naciskasz X na kartę na której chcesz mieć tego save'a. Aha, nie możesz mieć save'a GT4 na tej karcie i musisz mieć save z takim samym ID co ID gierki. Jak sprawdzić jakie ID się ma? wkładasz płytkę do kompa i będzie taki plik "SCES/SCUS i jakieś 5 cyfr. Albo na pudełku czy na płytce. Później jak się wszystko nagra na kartę, resetujesz PS2 i cieszysz się z save'a.
Pozdrawiam :wink:
Komentarz
Komentarz