Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Chcecie wygrać Escudo...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Chcecie wygrać Escudo...

Chcecie wygrać Escudo to napiście do mnie na igorduma@wp.pl , a ja odpisze z dokładną instrukcją. Jeśli ktoś już ma tą fure to zrubmy wyścig na 1/4mile. Niech zgadne, Dj brabus ma escudo.
    Czekam!!!
    pozdro![/url][/list][/code][/quote]
    Prosto jest zbyt prosto

Ja tez mam Escudo i moim zdaniem bardzo prosto je zdobyc wystarczy miec Forda RS200 Rally Car i juz Suzuku jest nasze
    NSX rulezz :]

Komentarz

Nalezy prawa dlonia i przy uzyciu kciuka wcisnac przycisk "special conditions" nastepnie gdy otworzy sie nowe okno nalezy zjechac na sam dol planszy gdzie czeka na was turniej yosemite rally hard. Po wygraniu czyli zwyciezeniu przeciwnika odbieramy nagrode jw. Mam nadzieje ze sami inteligentni to przeczytaja i nie bede musial wysylac na maila co i jak... Pamietajcie przyciski nalezy wciskac z zadana=odpowiednia sila bo inaczej nici z wejsciem do wyscigu a co dopiero mowic o wygranej

Komentarz

Zippo22, na ile podrasowałeś swoje monstrum i jak najszybciej nim jechałeś.
        Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

W rasowanie Escudo sie nie bawilem ale za to moge sie pobwaic w rasowanie mojego forda hehe nie ma co roczniki 85-86 (bodajze) rzadza. Aha i pamietajcie o tym o czym napisal dexterwb WCISKAJCIE KLAWISZE Z ODPOWIEDNIA SILA !!
          NSX rulezz :]

Komentarz

Chciałem podrasować escudo ale zepsuła mi się karta i wszystko się wykasowało. Miałem szczęście że miałem zapasową kopię, lecz niestety bez escudo.
            Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Dexter ale sie usmialem jak to pisałeś HHAHAHAHAH (na serio) "Pamietajcie przyciski nalezy wciskac z zadana=odpowiednia sila bo inaczej nici z wejsciem do wyscigu a co dopiero mowic o wygranej " To jest najlepsze !! HAHAHAHAHA
              Pzdr
              zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

Dexter ale sie usmialem jak to pisałeś HHAHAHAHAH (na serio) "Pamietajcie przyciski nalezy wciskac z zadana=odpowiednia sila bo inaczej nici z wejsciem do wyscigu a co dopiero mowic o wygranej " To jest najlepsze !! HAHAHAHAHA
                Pzdr
                zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

Niestety Dj Brabus jeszcze nie ma (Pa)scudo ale kto wie... Może już wkrótce... ) Przez dłuugi czas pochłonęła mnie praca magisterska ale już "okejos" i mogę powrócić do mojej GT!! Na razie bawię się w dłuuuugie wyścigi!

P.S. dexterwb rządzisz stary!! Na MAXA!!!!
                  1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                  http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dj Brabus :>
                    ja tesh już mam Escudo
                    pzdr

Komentarz

odwet

tez mam escudo dirt trial a na 1/4 mili pościgam sie z tobą inną sztuką

Komentarz

Re: Chcecie wygraĂŚ Escudo...

Jezior,czy wiesz że ostatni post w tym temacie był napisany 5 lat temu? :wink:
                        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Re: Chcecie wygraĂŚ Escudo...

Więc w odkopach jest lepszy ode mnie

Komentarz

Pracuję...
                          X