Ciekaw jestem co uważacie o "Driving missions". Osobiscie jestem dopiero w misji nr 12, i nie jest latwo - jednak bardzo podobaja mi sie, poniewaz uwazam je jako swietne uzupelnienie do licencji. Wyrazcie i wy swoje zdanie!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
nt. Driving missions
Zwiń
X
-
nt. Driving missions
27Są świetnym uzupełnieniem do licencji i pozwalają kształtować właściwy styl jazdy. Chętnie z nich korzystam0,00%0Są niezłe, dość wymagające, ale mam do nich obojętny stosunek. Gram po prostu aby je zaliczyć37,04%10Są raczej na siłę wciśnięte a ich wartość jest znikoma. Raczej ich unikam, i zmuszam się aby mieć je zaliczone55,56%15Porażka, omijam je z daleka i nie obchodzi mnie ze bez nich nie ukończe gry7,41%2Tagi: Brak
-
Zaznaczyłem drugą opcję, choć jestem zdania, że są bardzo dobrym uzupełnieniem i naprawdę są bardzo potrzebne, jednak czasem naprawdę potrafią człowieka nieźle wkurzyć i mu humoru napsuć... Z niektórymi ciężko idzie, to fakt
-
Zamieszczone przez SabiegoA czemu nie ma opcji "Lubie, bo można łatwo i szybko zarobić kase", bo ja bym taką wybrał ?http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Ja jestem na tak, opcja pierwsza. Można zarobić kasę, dostać parę ciekawych/mocnych samochodów i podszkolić się w jeździe zaraz po licencjach. Driving Missions to są takie licencje, tyle że z konkurentami na torze. No i czasem potrafią zirytować. :wink:
Komentarz
Komentarz