Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

nt. Driving missions

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• nt. Driving missions

Ciekaw jestem co uważacie o "Driving missions". Osobiscie jestem dopiero w misji nr 12, i nie jest latwo - jednak bardzo podobaja mi sie, poniewaz uwazam je jako swietne uzupelnienie do licencji. Wyrazcie i wy swoje zdanie!
    27
    Są świetnym uzupełnieniem do licencji i pozwalają kształtować właściwy styl jazdy. Chętnie z nich korzystam
    0,00%
    0
    Są niezłe, dość wymagające, ale mam do nich obojętny stosunek. Gram po prostu aby je zaliczyć
    37,04%
    10
    Są raczej na siłę wciśnięte a ich wartość jest znikoma. Raczej ich unikam, i zmuszam się aby mieć je zaliczone
    55,56%
    15
    Porażka, omijam je z daleka i nie obchodzi mnie ze bez nich nie ukończe gry
    7,41%
    2

Zaznaczyłem drugą opcję, choć jestem zdania, że są bardzo dobrym uzupełnieniem i naprawdę są bardzo potrzebne, jednak czasem naprawdę potrafią człowieka nieźle wkurzyć i mu humoru napsuć... Z niektórymi ciężko idzie, to fakt
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zgadzam sie, potrafia napsuc nerwow, sa niemalym wyzwaniem

Komentarz

2 opcja ode mnie!
        Wkurza mnie to nieźle, jak nie moge jakiejś przejśc... ale to ide dalej, i pozniej sie mecze... to jest tragedia ;(!!!

Komentarz

Uważam że to jest pomysłowe, bo jest to dodatkowy sprawdzian z jazdy.
          Ja zrobiłem wszystkie
          Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

A czemu nie ma opcji "Lubie, bo można łatwo i szybko zarobić kase", bo ja bym taką wybrał ?

Komentarz

Zamieszczone przez Sabiego
              A czemu nie ma opcji "Lubie, bo można łatwo i szybko zarobić kase", bo ja bym taką wybrał ?
              Bo autor tematu o tym nie pomyślał
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja jestem na tak, opcja pierwsza. Można zarobić kasę, dostać parę ciekawych/mocnych samochodów i podszkolić się w jeździe zaraz po licencjach. Driving Missions to są takie licencje, tyle że z konkurentami na torze. No i czasem potrafią zirytować. :wink:

Komentarz

Plus dla twórców gry za DM

Komentarz

ale zeście odkopali dinozaura
                    jak dla mnie opcja 2

Komentarz

a mi została misja nr.8 (350Z GT4 i Skyline) i coś nie mogę jej przejść

Komentarz

Dla mnie są w pewnym stopniu uzupełnieniem licencji. Jak dla mnie niektóre są BARDZO wymagające.

Przy okazji witam wszystkich forumowiczów :wink: (1st post)

Komentarz

co prawda to prawda niezle daja w kosc.. ja szczerze mowiac jak robilem niektore z nich to sie naklolem jak szefc ale jednak podpisuje sie pod tym co do licencji

pozdro

Komentarz

to katorga zrobilem je tylko do dmc de loreana i koniec ale chcialbym jay leno tank ale nie moge za nic tego zrobic
                            top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

Komentarz:

Driving Mission - owszem, sa niezbedne by kontynuowac/ukonczyc gre,
                              ale musze przyznac, ze nie raz robilem retry..

Najbardziej podobala mi sie trasa jadac za safety car Meredesem 190 Evo, na tej dluugiej trasie..
                              a tak przy temacie, jak go zdobyc?

Komentarz

PracujÄ™...
                              X