Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

nt. Driving missions

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

kup go w salonie Mercedesa
    narancs alternativa

Komentarz

Re: nt. Driving missions

Misje są świetne ale czy da się wyłączyć kontrole trakcji bo to mnie dobija. POMÓZCIE.

Komentarz

Nie da się wyłączyć ponieważ zasady (Samochód, ustawienia auta) są narzucane odgórnie przez Polyphony. Dawno już nie grałem ale wydaje mi się że możesz jedynie zmienić typ skrzyni biegów (AT, MT). Tak nawiasem mówiąc to konsolka będzie w Piątek - już nie mogę się doczekać xD
        GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

"Są raczej na siłę wciśnięte a ich wartość jest znikoma. Raczej ich unikam, i zmuszam się aby mieć je zaliczone"
          ja zaznaczyłem to, chociaż bardziej by mi odpowiadało
          "Mają dużą wartość, ale raczej ich unikam, i zmuszam się aby mieć je zaliczone"

zaliczyłem tylko kilka aby zgarnąć zondę i dome zero

Komentarz

Zaznaczyłem 2 odpowiedz. Są fajne i dają niezłą satysfakcje z tego że przeszło sie je całe. Naprawdę, wam powiem jak na mnie. Nie jestem żadnym Hardcorem w GT4 ale większość misji przechodziłem za pierwszym razem. Tylko w misji z Toyotą 2000GT z 4 razy powtórzyłem, bo musiałem wyczuć jak tym się jedzie. Ale i tak wygrałem o 0.034.sek, potem była misja z Superbirdem i też musiałem powtórzyć do tego jeszcze z Fordem GT. No i misja 34, była bardzo fajna. Za pierwszym razem bym to zobił gdyby nie to że przy 260km/h wjechałem w SLK230 i dojechałem 0.340sek za 300SL , za drugim mnie obróciło. I było tylko gorzej. Więc sobie to odpuściłem, potem za niecałą godzine weszłem. I zrobiłem ową misje. Z przewagą nad 300SL o 4.5sekundy. Tak może i nie możliwe ale przypadkiem wyrzuciło mnie na szykanie i ratowałem się jadąc po trawie
            95% of Game Complete - GT4

Komentarz

Fajna sprawa, która nas kształci. Chociaż przyznam, że nie robiłem ich po to, aby się kształcić tylko zdobyć unikatowe auta. Najbardziej ciągnęło mnie do Jay Leno - Tan Car :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Re:

Zamieszczone przez Sabiego
                a mi została misja nr.8 (350Z GT4 i Skyline) i coś nie mogę jej przejść
                też miałem problem,ale zepchnąłem rywala z szykany 5 sekund kary ale wygrałem
                Co do tematu opcja 1
                To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Zamieszczone przez Ryo
                  Co do tematu opcja 1
                  W tej misji strata 5 sekund nie jest do odrobienia. Poza tym...gdzie Ty widziałeś w niej szykanę?

Akurat misja z 350Z i Skyline jest dość prosta...wystarczy nie odpuszczać na łagodnych zakrętach a tunel przejść właściwym torem.

Komentarz

Ode mnie opcja 2, są po to, by doszlifować umiejętności, no i nerwy tak przy okazji .Nie wiem skąd oni niektóre misje wytrzasnęli, trzeba się nieźle napocić żeby je zrobić.

Komentarz

Misje ? Trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć ! Ja je przechodziłem gdy miałem 49.x%. Dodam że nie jestem wyjadaczem a zaliczałem je prawie za pierwszym razem. Ale dodam że czasem niezle sie zastresowalem xD
                      95% of Game Complete - GT4

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        Zamieszczone przez Ryo
                        Co do tematu opcja 1
                        W tej misji strata 5 sekund nie jest do odrobienia. Poza tym...gdzie Ty widziałeś w niej szykanę?

Akurat misja z 350Z i Skyline jest dość prosta...wystarczy nie odpuszczać na łagodnych zakrętach a tunel przejść właściwym torem.
                        Chodziło mi o zakręt przed tunelem(tam jest trawa)
                        To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Zamieszczone przez Ryo

Chodziło mi o zakręt przed tunelem(tam jest trawa)

Tak ja też na początku tam spychałem tego "Stiga" ale teraz to driving missions to pączek z dżemem albo jak kto woli bułka z masłem :wink:

Komentarz

Trzecie od góry Nie no. możliwa do zrobienia (dla mnie) 1-10 i 18
                            Mission 20
                            Czas: 3.38.602
                            Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Pracuję...
                            X