Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT na PSP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT na PSP

Coż w końcu to też kolejna część serii. Macie zamiar kupić PSP (nie chodzi mi tylko o GT)? Konsolka dość droga, ale warta swej ceny. Można dzięki niej wszędzie grać w swoje ulubione gry, ale cały czas ta cena... Np. pykać sobie w GT w tramwaju. Tylko to lekko hardkorowe przeżycie, jedynie dla odwaźnych. PSP jest równie łatwo gwizdnąć jak komórkę.

wchodzisz do tramwaju z PSP a wychodzisz bez i na dodatek z limem na oki - ciekawa perspektywa...

Komentarz

Gdyby człowiek wiedział, że się przewróci to by usiadł...
      Tyle teorii a w praktyce pewnie będzie tak jak piszecie-lepiej nie afiszować się z takim sprzętem. Obecnie zastanawiam się nad zakupem PSP ale gdy wyjdzie Gran Turismo na tą zabawkę to trzeba ją będzie nabyć... i to szybko :wink:
      WRÓG MOJEGO WROGA JEST MOIM PRZYJACIELEM

Komentarz

Ja zmierzam kupic PSP (jak dobrze pójdzie) po świętach, w naszym pięknym, miodem płynącym kraju . Konsoli nie kupuję (podobnie jak PS2) tylko dla GT, choć jest to bardzo silny argument. Główną przewagą PSP nad NDS'em są jej możliwości multimedialne, graficzne, oraz gry, tytuły dobrz znane z PlayStation. Oprócz GT są to oczywiście MGS, Burnout, GTA, w przyszłości też Tekken i mamsa innych wśmienitych tytułów. W KKW wyszedł już kolejny zestaw PSP (po value i standard) w którym będzie między innymi karta 1gb. W Europie ma to wyjść pod koniec listopada za jedyne 300 euro, czyli karta 1gb za 200 złotych! Do świąt jeszcze wiele się zapewne zmieni (może jakaś obnożka )

Komentarz

A ja mam psp od dluzszego czasu ale troche wkurza mnie ten soft 2.50 bo nie moge grac w gry z memorki. Ale so inne sposoby. Na kosolke nie nazekam. Dalem w zamian za nia Nokie6260 troche dobita i mp3 player. Ale oplacalo sie. Tera szukam gran turismo ale na allegro nie widac

Komentarz

Na dzień dzisiejszy GT na PSP będzie się nazywało Gran Turismo Mobile.

Komentarz

A ja na necie widziałem,jak koleś sobie na PSP normalnie GT2 odpalił...Jeśli sie tak da,to chyba zamiast głośników do kompa zaczne zbierać na to...
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Game Info

Developer: Polyphony Digital
                Publisher: Sony Computer Entertainment
                Genre: Racing
                Release Date: November 2007

Miało być dużo wcześniej.
                "...Ultimatum, kasa albo wózek. Żaden doktor nie złoży tak połamanych nóżek..."

Komentarz

te działu nie powinno byc bo GT mobile to fejk

Komentarz

a ja grałem w GT2 na PSP

Komentarz

nawet quake 2 mozna wyemulować na psp :> bo jest bardzo podatny na modyfikacje. Ale napewno troche dziwnie to wyglada GT2 z 4:3 do 16:9 na ekranie psp

Komentarz

Mi też nie pasowało ale kumpel pogrzebał troche i porobił ramki i obraz był mniejszy ale zcalony do 4:3. Ale radocha nieziemska z GT2 na PSP. Advance GT się chowa

Komentarz

Według źródeł wygląda na to że GT Portable będzie na sprzedaż tuż po GT5.

Komentarz

To swietnie pewnie bedzie mozna ja laczyc z GT5 cos w stylu Fify 07 na ps2 i psp

Komentarz

I co z tym GT Mobile? Nic siÄ™ nie dzieje...
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                              X