Re: Jakie są najlepsze auta pod względem prowadzenia i najgorsze
Caterham fajnie się też prowadzi z wyłączoną kontrolą trakcji.Łatwo go wprowadzić w poślizg i utrzymać go w nim
Corvette Z06 C5 , którą kupiłem aby przejść te wyścigi z corvetty w chevrolecie prowadzi się dobrze. Myślałem że duża moc z połączeniem małej wagi (odchudziłem ją) sprawią , że samochód będzie ciężki do opanowania ,a tu można się nią fajnie pobawić
Widziałem gdzieś , że pytałeś się o fiata 500r -500 f i jeszcze jakąś jedną wersje 500. Masz już jakąś z nich , jak tak to powiec jak się prowadzi i jaka jest prędkość maksymalna , ile ma koni itp.
500F, L i R. Bez tuningu sa strasznie słabe, na wzniesieniach padają, a po tuningu szaleją po całym torze. Kupowałem je tylko dlatego, że wystepuje w filmie "Auta" Musisz mu koniecznie kupić body rigidity
PS. W serii znakomicie skręca
Na szutry fajna jest Subaru impreza Prodrive style 00" ,albo ,jak wyzej kolega wymienil, 22B. A z takich typowych WRC to Ford RS200 (tak, wiem ze to B-group).
Zamieszczone przez nissanmmR
500F, L i R. Bez tuningu sa strasznie słabe, na wzniesieniach padają, a po tuningu szaleją po całym torze. Kupowałem je tylko dlatego, że wystepuje w filmie "Auta" Musisz mu koniecznie kupić body rigidity
Wreszcie mam Escudo Tak jak poradził mi nissanmmr zdobyłem go Toyotom RSC i poszło wmiare łatwo. Mógłby ktoś dodać ustawienia do Escudo aby wydobyć z niego max możliwości ?
Zamieszczone przez nissanmmR
Odświeżanie nadwozia. Wchodzisz w dział "Other" --> ostatnia z prawej (50|000cr) --> kup to. Jednak nie do każdego usedcara . Szko0da kasy na to . W każdym to wymień olej (50Cr), potem sprawdź go na torze. Jeżeli będzie niespokojny - kup mu to A do nowych kupuj klatkę bezpieczeństwa, gdy rzucają (30|000cr) bo Odświeżenie mają już kupione
Do tychy: Tak, superbird to Pan Król Ale chyba przyznasz, że Fiat 500 jest bardzo uroczy i łatwo się idzie w nim zakochać :mrgreen: Tylko, nie kupuj Superbirdowi wydechów, bo to tylko popsuje mu dźwięk Wygrywasz go w Classic Muscle Car bleble, polecam Buicka Special
Tak, ale na wydechu racing szemrze cicho, ale obrzydliwie Nienawidzę tego dźwięku.
Zeby nie było spamu: On skręca świetnie, tylko że na Misji ma opony N2 i dlatego nie skręca. W serii (S2) prowadzi się znakomicie. Natomiast Cizeta skręca, ale średnio i trzeba kupić opony Racing
Komentarz