Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie są najlepsze auta pod względem prowadzenia i najgorsze

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jakie sÄ… najlepsze auta pod wzglÄ™dem prowadzenia i najgorsze

Cześć Założyłem ten temat po to , aby pogadać o samochodach pod względem prowadzenia mam teraz do zrobienia szutry , więc prosił bym o podanie 2-3 aut , w które mógł bym się zaopatrzyć. Szutry mam do zrobienia w poziomie hard dlatego autka muszą już być nieco poważniejsze proszę o propozycje.Samochody przystosowane na asfalt też mile widziane

Re: Samochody miłe w prowadzeniu

A i jeżeli taki temat już kiedyś był to przepraszam za założenie kolejnego.Jestem tu nowy i widzę , że niektóre wątki mają bardzo odległe daty , więc postanowiłem założyć coś nowego

Komentarz

Edytuj posty, po za tym jak samochód może być miły? Przyjemne, czy auta dobrze się prowadzące.

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
        Edytuj posty, po za tym jak samochód może być miły? Przyjemne, czy auta dobrze się prowadzące.
        No dobra miłe to złe określenie no ,ale takie które da się dość łatwo opanować. I o co ci chodzi z edytowanie postów wiem jak to zrobić ,ale nie wiem po co jedynie jak by mi ktoś mógł pomóc z zmianą nazwy tematu bo naprawde te "miłe" musiał bym zmienić

Komentarz

Edytujesz pierwszego posta i zmieniasz "Temat" na górze. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
            Edytujesz pierwszego posta i zmieniasz "Temat" na górze. :wink:
            Dzięki muszę jeszcze trochę posiedzieć na forum żeby się z nim lepiej zapoznać , a jeżeli macie jeszcze wrażenie , że napisałem to niezrozumiale zaproponujcie jakąś nazwę

Komentarz

Re: Samochody z ciekawymi właściwościami prowadzenia

1. Lancia Delta S4 Rally Car jest całkiem nieprzewidywalna. Na asfalcie na zakrętach lubi sobie pozwiedzaĆ pobocza ale jak pojedzie bezbłędnie to kosi wszystkie Imprezy, FTO Touring Car a nawet Audi TT-DTM czy BMW M3 GTR Race Car !!!! A wycisnąłem z niej 360km/h
              2. Mazda RX-7 Race Car: UWAŻAĆ!! Grzeczna, zaskakująco nieskłonna do wypadów poza trasę, gdy jeździsz spokojnie i "bez nerwow". Gdy zaszalejesz, Ta pokazuje prawdziwe oblicze: robi się nieopanowanie nadsterowna (jak na RX-7 przystało ) gdyż przy kontrze rzuca w drugą stronę. Niemniej jednak odpowiednio delikatna kontra pomoże ustabilizować Auto. Więc trzeba się nauczyć czuć to auto, bowiem na zakręcie nieustabilizowana staje się nieobliczalna i może nawet przelecieć na drugą stronę!!! A jak ktoś nie za bardzo ją "czuje", niech po prostu jeździ spokojnie. A jaka szybka jest!!!!
              Mission 20
              Czas: 3.38.602
              Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Zamieszczone przez nissanmmR
                1. Lancia Delta S4 Rally Car jest całkiem nieprzewidywalna. Na asfalcie na zakrętach lubi sobie pozwiedzaĆ pobocza ale jak pojedzie bezbłędnie to kosi wszystkie Imprezy, FTO Touring Car a nawet Audi TT-DTM czy BMW M3 GTR Race Car !!!! A wycisnąłem z niej 360km/h
                2. Mazda RX-7 Race Car: UWAŻAĆ!! Grzeczna, zaskakująco nieskłonna do wypadów poza trasę, gdy jeździsz spokojnie i "bez nerwow". Gdy zaszalejesz, Ta pokazuje prawdziwe oblicze: robi się nieopanowanie nadsterowna (jak na RX-7 przystało ) gdyż przy kontrze rzuca w drugą stronę. Niemniej jednak odpowiednio delikatna kontra pomoże ustabilizować Auto. Więc trzeba się nauczyć czuć to auto, bowiem na zakręcie nieustabilizowana staje się nieobliczalna i może nawet przelecieć na drugą stronę!!! A jak ktoś nie za bardzo ją "czuje", niech po prostu jeździ spokojnie. A jaka szybka jest!!!!
                Jak wspomniałeś już o Lanci Delta S4 to jeździłeś nią też na szutrach? Da się ją tam opanować czy raczej są lepsze autka do szutrów,dokładniej mówię o szutrach na poziomie hard. A Mazde RX-7 mam i masz racje jest bardzo "nerwowa" jeżeli się ją nieodpowiednio prowadzi

Komentarz

Mam zdjęcie jak frunie aż 200km/h na Cathedral I Oto ono: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/03a ... ecba1.html
                  Na szutrach jest Narowista, ale nałożyłem jej białą koronę ulepioną z płatków śniegu :] Jak chcesz wiedzieć coś wiecej o szutrach to **** ją niech bierze W ogóle nie wiem jak przejść Grand Canyon Hard... Chyba sobie odpuszczę A Escudo wywaliłem bo też tam nie podołało W ogóle Hardy poleciałem Escudem a Cathedral I (tam się go wygrywa) poleciałem Toyotą RSC Rally Raid Car + 4turbo. A Delta S4 jedt do wygrania w Umbira Hard, które przeszedłem CLK-GTR, ale jak chcesz porywalizować to może być TT-DTM albo najlepiej Mercedes 190-DTM
                  Pozdrawiam
                  Mission 20

Komentarz

Mam zdjęcie jak frunie aż 200km/h na Cathedral I Oto ono:
                    Na szutrach jest Narowista, ale nałożyłem jej białą koronę ulepioną z płatków śniegu :] Jak chcesz wiedzieć coś wiecej o szutrach to **** ją niech bierze W ogóle nie wiem jak przejść Grand Canyon Hard... Chyba sobie odpuszczę A Escudo wywaliłem bo też tam nie podołało W ogóle Hardy poleciałem Escudem a Cathedral I (tam się go wygrywa) poleciałem Toyotą RSC Rally Raid Car + 4turbo. A Delta S4 jedt do wygrania w Umbira Hard, które przeszedłem CLK-GTR, ale jak chcesz porywalizować to może być TT-DTM albo najlepiej Mercedes 190-DTM
                    Pozdrawiam
                    Lancie delte s4 już mam tylko zastanawiałem się czy opłaca się w nią pakować opony , ale posłucham cię i sobie ją odpuszczę , a ta toyota z tym turbo to dawała sobie rade czy trzeba się nieźle napocić żeby wygrać wyścig . A co do prowadzenia toyoty rsc rally raid car to ja mam tak że ona jakoś dziwnie skręca , nie prowadzi się tak jak inne auta szutrowe.Mam na myśli coś takiego , że gdy skręcam inne auta odrazu stawia bokiem , a ona nie.Jedzie prawie , że prosto na skręconych kołach.Da się nią jeździć bo gdy lekko się przyhamuje i odrazu doda gazu idzie bokiem , ale inaczej nie i właśnie nawet ręczny nie pomaga bo samochód dalej jedzie prawie , że w lini prostej , aby temu zapobiec trzeba użyć zwykłego hamulca. U ciebie też występuje ten problem czy to może ja mam coś namieszane w ustawieniach auta bo nie jestem pewien ale mój kolega mógł się nią pobawić.

Komentarz

Dała radę . U mnie na oponach Dirt w części, gdzie nie ma szutru to prawie, że driftuje Skręca normalnie, tak jak tor idzie. Ja miałem seryjne ustawienia, I nie narzekałem, że jakoś strasznie trudno.
                      PS. Jako przeciwnika w stronę Normal miałem Lancera VIII Rally Car a w Reverse Impreze Rally Car '03.
                      Mission 20

Komentarz

Dała radę . U mnie na oponach Dirt w części, gdzie nie ma szutru to prawie, że driftuje Skręca normalnie, tak jak tor idzie. Ja miałem seryjne ustawienia, I nie narzekałem, że jakoś strasznie trudno.
                        PS. Jako przeciwnika w stronę Normal miałem Lancera VIII Rally Car a w Reverse Impreze Rally Car '03.
                        To mi bardzo pomogłeś bo chciałem coś kupić , a że wszystkie poważniejsze autka kosztują większą sumę bałem się wybrać złe,a to już mam to tylko kupie mu to turbo i spróbuje coś zdziałać. Mógł byś kiedyś przy okazji wrzucić jakie masz ustawienia.Bo wiem , że jeżeli chodzi o skrzynie biegów wystarczy dać na deflaut i ustawienia skrzyni wracają do normy , ale chyba nie ze wszystkim tak jest , a jeżeli tobie jeździ normalnie to ja musze mieć jednak coś poprzestawiane.

Komentarz

Re: Jakie są najlepsze auta pod względem prowadzenia i najgorsze

Ten wyścig robiłem za czasów, gdy nie miałem pojęcia o zabawie ustawieniami Teraz już wiem, jak o się robi 0- jestem w tym obeznany jak mało kto, nawet wiem co znaczą poszczególne pozycje. PS. Jak będziesz już miał Escudo to przechodź Nim wszystkie hardy na szutrze lub śniegu
                          Mission 20

Komentarz

Ten wyścig robiłem za czasów, gdy nie miałem pojęcia o zabawie ustawieniami Teraz już wiem, jak o się robi 0- jestem w tym obeznany jak mało kto, nawet wiem co znaczą poszczególne pozycje. PS. Jak będziesz już miał Escudo to przechodź Nim wszystkie hardy na szutrze lub śniegu
                            No napewno będzie fajnie śmigał

Komentarz

Lancia S4 jest dobra przy odpowiednim sterowaniu gazem.
                              Co do tematu...Caterham jest bardzo ciekawym pojazdem. Wysokoobrotowy silnik mmmm. Na Nurburgring RS4 odpadła po kilku zakrętach. Miodzio... Niby tylko 160 km a leci jak strzała. Pewnie za sprawą silnika od Hondy CBR1000RR i małej wagi. Polecam go!

Komentarz

PracujÄ™...
                              X