gdyby[cie mogli dostac za darmo albo przetuningowanego za*ebiscie np skyline lub inne tuningowalne cacko albo blekitnokrwistego ferrari albo jakies lambo(nie przetuningowane) co by[cie wybrali
Czyli chodzi Ci o wybór między Super-Samochodem a cacuszkiem a'la NFS:U2... Osobiście wybrałbym jakieś bajeczne autko np: Pagani Zonda, Laraki Fulgura lub Ferrari F430 Spider... oj można wymieniać długie godziny
ja bym wybral pagani Zonde 7.3 (za pedaly dzialace "od dolu") albo Mercedesa mclaren SLR (za dzwiek wydechu, w GT4 totalnie zrąbali ten wspanialy odglos) a najbardziej chcialbym Honde NSX type r
of course zaden cukierkowy tuning!
Hmm. Na pewną jakąś włoską piękność: Ferrari F430 lub Lamborghini Gallardo SE (250 sztuk, 520KM).
Ewentualnie Porsche GT2, albo unikatowego Cadillaca Cien'a
Trudny wybór, biorąc pod uwagę, że nie miałbym nawet na ubezpieczenie AC (wyniosło by tyle co niektóre nowe samochody), no i nie mówić już od paliwie (które nadal drożeje).
Pomarzyć można
Nurburgring:
Audi R8 - czas: 5:24,660
Nissan GT-R Concept - czas: 5:42,231
BMW M3 GT-R Race Car - czas: 5:54,537
Mazda RX-7 LM Race Car - czas: 5:52,764
400m ET:
Audi RS4 - czas: 9,027
Ja bym wolał stuningowane Audi S8 starszy model, oczywiście
Nazywam się Filip, jestem z Gdańska, mam 16 lat. Motoryzacją interesuje się od wyjścia z brzucha i lubie grać w Gran Turismo. Posiadam auto typu Mini Cooper... .
Ja,jak pierwszy raz zobaczyłem Ferrari F40,to do tej pory o nim marzę,niestety już go nie produkują.A z nowszych wybrałbym Pagani Zondę za niesamowity wygląd.
Komentarz