Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 4 Chat

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 4 Chat

nie w trybie gran turismo
    narancs alternativa

Komentarz

Mam takie pytanie. Kupiłem wczoraj GT4 :mrgreen: . Wszystko ładnie pięknie. No i OK. Odpalam pierwszy wyścig (r246 Tokyo, Nissan Penzoil). No i co. wchodzę w pierwszy zakręt i samochód jakoś dziwnie się zachowuje, no nic wchodzę w drugi i jak oczom nie wierzę. Mój Nissan niedość, że leciał w powietrzu to jeszcze bączki robił. I tu nasuwa się pytanie. Czy w GT4 sterowanie autem jest takie dziwne, czy może ja mam taką zrąbaną wersję?

Komentarz

Zalezy na jakich oponach jechales i czy najezdzales na tarki.

Komentarz

Super soft bodajże, tak najeżdżałem na tarki. Albo na Autumn Ring mini, jechałem Ibizą na Normal-Comfort i "dzięki" podsterowności zamiast w zakręt wjechałem w pit lane. Ale ździwiło mnie również ja się jeździ po szutrze.

Komentarz

No to latales od najezdzania na tarki :wink: Po szutrze faktycznie jezdzi sie troche dziwnie...

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
              Czy w GT4 sterowanie autem jest takie dziwne, czy może ja mam taką zrąbaną wersję?
              (...)
              Albo na Autumn Ring mini, jechałem Ibizą na Normal-Comfort i "dzięki" podsterowności zamiast w zakręt wjechałem w pit lane
              Trzeba było szybciej jechać.... To nie NFS, gdzie przy 200km/h bierzesz każdy zakręt.

Komentarz

OK, no ale podsterowność przy prędkościach 70-90 km/h to już chyba przesada.

Komentarz

Przesada?
                  A pod/nadsterowność zależy tylko i wyłącznie od prędkości, czy może taki malutki szczególik jak ostrość zakrętu ma znaczenie?

Chyba to nie jest takie trudne do wymyślenia samemu, że im ostrzejszy zakręt tym wolniej się go pokonuje.

Komentarz

Ostatnio zauważyłem że moja galeria nie jest zbytnio uczęszczana i tu moje pytanie czy chcecie kolejną sesję bo trochę poprawiłem umiejętności a do tego chciałbym spróbować swoich sił w photo travel
                    http://www.granturismo.pl/forum/view...353ce1c743b031<--Moja galeryja proszę wchodzić

Komentarz

Mam pytanie:
                      viewforum.php?f=38

Kiedy ruszy nowe photo mode? Bo mam GT4 (:mrgreen: ) i porobiłem zdjęcia, a nie wiem, czy wrzucać. Może ktoś wie coś na ten temat?

Komentarz

Wrzucaj i przejrzyj też moje
                        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

OK, zobaczymy co da się zrobić :wink:

Komentarz

Jak już kiedyś pisałem mój save z GT4 uległ zniszczeniu. Nie mam już na tyle czasu i sił żeby przechodzić wszystko od nowa. Może znajdzie się ktoś z Kielc i u mógłby mi uzyczyć swojego save. Będę ogromnie wdzieczny. pzdr

Komentarz

Zapraszam do nowego turnieju GT4
                              viewtopic.php?f=24&t=6782

Im więcej osób tym lepiej

@olb
                              Kilka dni grania po 2-3godzinki i już masz sytuacje gdzie jesteś w stanie zarobić sobie na każdy wózek. Wystarczy zrobić wszystkie licencje, potem wygrać 4 razy Costa di Amalfi na łatwym chyba (żaden problem dla większości używanych samochodów), później kupić jakiegoś Touring Cara (np Audi A4) i wygrywać nim DTM Championship w niemieckich wyścigach tyle razy ile tylko potrzebujemy kasy (za jeden raz dostaniemy około 1,5mln cr chyba). Dla mnie to sama przyjemność

Komentarz

Dla mnie też granie w GT to czysta przyjemność. Ale szkoda mi tych wszystkich dni spędzonych przy konsoli. Czasami żeby ukończyć 24h godzinne wyścigi siedziałem przed telewizorem po 12h. A przy misjach popijałem melise, żeby nie zwariować I teraz mam wszystko zaczynać od początku??? Może za rok. A dwie godziny wolnego czasu, które mam w ciągu dnia to teraz wolę spędzać z córką. Pzdr

Komentarz

Pracuję...
                                X