Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 4 Chat

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 4 Chat

Zamieszczone przez luki442
    Widziałem kiedyś ustawienia do renault clio v6 chyba i już nie umiem ich znaleźć chciałbym pojechać nim w pucharze clio ale na orginalnych nie daje rady albo cały czas brakuje mi do pierwszego ułamki sekund zna ktoś jakieś ustawienia , które by mogły mi pomóc??
    Kupujesz Sobie Clio V6 rok 2000, wsadzasz ,wszystko zwiększające moc, odelżasz na 2, kupujesz do tego wszystkiego najdroższe sprzęgło i jazda
    PS. Skrzynię ustaw sobie na 8 (auto) a finał DELIKATNIE wydłuż tak mnw. o 120. U mnie na tak osiągało 260km/h a w ogóle ta Cliówka to teraz jedno z moich ulubionych aut bo po max tuningu i takich ustawieniach nawet na 2000obr ma b. dobrą dynamikę
    Zawieszenia nie kupuj a systemy ustaw jak Ci dobrze
    Mission 20
    Czas: 3.38.602
    Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Nissanmmr do tego wyścigu najlepiej nadaje się nie clio v6 tylko to drugie clio v6 phase 2 i jest ono lepsze po tuningu a jak jeszcze weźmiesz practice i je wygrasz to spokojnie masz ten wyścig zaliczony. Problemy u mnie były tylko na tsukubie.

Komentarz

Prosze się nie słuchac ptysia.
        Próbowałem też phase2 po pełnym tuningu i nic nie dawało rady.
        Natomiast starsze Clio po pełnym tuningu łuhuhuhu! odstawił ich na 30 sekund. Mówisz, że chcesz się szybko cieszyć nowymi autami? A teraz kupując phase 2 bardzo ale to bardzo bardzo chcesz gorączkowo rywalizowac . Co za człowiek, gorszy jeszcze od Barosy7
        Mission 20
        Czas: 3.38.602
        Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Zamieszczone przez nissanmmR
          Zamieszczone przez luki442
          Widziałem kiedyś ustawienia do renault clio v6 chyba i już nie umiem ich znaleźć chciałbym pojechać nim w pucharze clio ale na orginalnych nie daje rady albo cały czas brakuje mi do pierwszego ułamki sekund zna ktoś jakieś ustawienia , które by mogły mi pomóc??
          Kupujesz Sobie Clio V6 rok 2000, wsadzasz ,wszystko zwiększające moc, odelżasz na 2, kupujesz do tego wszystkiego najdroższe sprzęgło i jazda
          PS. Skrzynię ustaw sobie na 8 (auto) a finał DELIKATNIE wydłuż tak mnw. o 120. U mnie na tak osiągało 260km/h a w ogóle ta Cliówka to teraz jedno z moich ulubionych aut bo po max tuningu i takich ustawieniach nawet na 2000obr ma b. dobrą dynamikę
          Zawieszenia nie kupuj a systemy ustaw jak Ci dobrze
          Dobra dzięki jakoś spróbuje to przejechać

Komentarz

Ptys troche racji ma. Ja to zrobilem Phase 2 Full Tuning, i odstawilem ich na 20-30sek.

Komentarz

Ja zrobiłem to Phasem 2 na 3/4 tuning. Co to za zabawa odstawiać przeciwników na pół okrążenia?W GT liczy się właśnie rywalizacja a nie uciekanie!

Komentarz

Jak chce sie poscigac na powaznie, to ide na European Championship TVR-em Cerebra speed 6 na Nurburgring. Tam to jest rywalizacja :wink:

Komentarz

Ja żeby mieć rywalizację robie tak:Biore jakiś samochód,wchodze w family cup na nurburgring i biore trudność na 10.Czsami wygrywam,czasami nie (ale jest fajnie).

Komentarz

Hej, jak czasami wygrywasz na lvl 10, to czemu nie bierzesz udziału w turnieju?
                    Miałbyś duże szanse

Komentarz

Biore w turnieju JISAWA.

Komentarz

ja jeżeli chce się pościgać to wyjmuje kierownice i ścigam się z innymi a sobie dla utrudnienia biorę samochód z tylnym napędem bez systemów wspomagających a kierownice ustawiam sobie z tym system odwzorowania i jest naprawdę trudno i jak ktoś nie umie jeździć to raczej mu polecam pada a nie kierownice i jeszcze z tym systemem. Najczęściej biorę także auta przeciwnika na +3 albo coś w tym. Czase się udaje ale czasami niestety nie udaje się z powodu wpadnięcia w poślizg niekontrolowany.

Komentarz

Zamieszczone przez GT$
                          Biore w turnieju JISAWA.
                          Aaa, no tak
                          Ale weź udział w tej rundzie, bo jak wygrywasz na lvl 10 to musisz być niesamowicie szybki w zakrętach.

Komentarz

Może wezmę.Aha,czy tam czasy kręci się seryjnymi samochodami czy full tuning?

Komentarz

jest wszystko opisane wystarczy tam zerknąć i po krzyku bo jak tak patrzę to jakieś małe zainteresowanie :wink:

Komentarz

No wlasnie nie jest...
                                Wiem ze na GT Mode ale gdzie? Czas jednego okrazenia czy co...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X