Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Licencje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Licencje

Nie denerwuje was, że niektórych licencji prawie nie da się przejść. NP. IA15 mercem e 190 za safety carem, który jedzie tak wolno, że przez pierwsze 10 razy wwaliłem mu się w tyłek jego. Napiszcie co was denerwuje w licencjach

Re: Licencje

Taki temat w Photo-Mode?Nie wydaje mi się.Zrób go w dziale GT4!

Komentarz

GT$ ma rację. A ta licencja na Nurburgringu Mercedesem jest łatwa! Za 1 razem na złoto przy tym przechodzeniu
      Mission 20
      Czas: 3.38.602
      Przewaga: 0.03.089

Komentarz

to powiedzcie coÅ› o swoich problemach w GT4

Komentarz

Strasznie mnie denerwują wszystkie licencje. Te w National B może w połowie na złota poprzechodziłem, a w reszcie tylko na srebro, najwyżej pare złotych. Teraz jeszcze tylko Special muszę poprzechodzić na srebra (na złota chyba nawet nie będę próbował ). Tak czy inaczej, nie mam pojęcia, jak niektórzy to wszystko zaliczyli na goldy. O ile Driving Missions zrobiłem bez dużych problemów, może z paroma wyjątkami (kochana misja 34 ), to licencje są poza zasięgim moich możliwości. A w ogóle to mój pierwszy post tutaj, więc witam wszystkich
          Nie podpis zdobi post...

Komentarz

Ja mam wszystko na złoto, chociaż przyznam że niektóre bywają bardzo trudne, ale na pewno nie są naciągane, tzn. trudność nie jest na siłe, jak umiesz jeździć to pozaliczać, jak nie, to się nauczysz jeździć :wink:

Komentarz

kurde ja się męczyłem bardzo z licencją B-5 oraz w ib z Tym BMW Z3. a co do driving missions to nie moge przejść 34 i subarami na Tsukubie, oraz prawie wszystkich 3 lap batlle orz 2 na test course. Nie moge także przejść suzuki concept oraz speedster cup czy jakoś tam. a licencje to mam b i a na złoto a reszte na srebro

Komentarz

w licencji ib na costa de amalfi prawie szału dostałem przez tego *&$%$#@ pace cara
                GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Nie @$&&%^%$'uj na niego. Ja jeździłem po bandzie i mam GOLD
                  Mission 20
                  Czas: 3.38.602
                  Przewaga: 0.03.089

Komentarz

On sie wlecze jak by jechał pierwszy raz,jak ja się odbijam od band to przedemnie wychodzi znienawidzony napis fail.FAIL pojawił się u mnie nie raz bo wjechałem pace carowi w rufe

Komentarz

Zamieszczone przez Ptys11
                      kurde ja się męczyłem bardzo z licencją B-5 oraz w ib z Tym BMW Z3. a co do driving missions to nie moge przejść 34 i subarami na Tsukubie, oraz prawie wszystkich 3 lap batlle orz 2 na test course. Nie moge także przejść suzuki concept oraz speedster cup czy jakoś tam. a licencje to mam b i a na złoto a reszte na srebro
                      Kolego suzuki concepts to łatwizna,tak samo jak slipstream battle.Ale masz racje_speedster trophy to wyższa szkoła jazdy
                      PS nie kupuj speedstera turbo tylko zwykłego

Komentarz

tak to powiedz mi kurde jak to przejść bo ja nie moge jakoś przejść tego suzuki koncepts a mam stuningowane auto na maxa i ten suzuki GXP jak jest na 2 miejscu to wyprzedza szybko tego frajera suzuki k-2 i lipa. A dzięki za radę w speedster. No i niestety mam speedstera turbo więc kupie tego drugiego. a co do slip stream to nie wiem ale ja jakoś nie moge ich przejść.

Komentarz

dorzuć nitro i opony RM a wygrasz z łatwością

Komentarz

ale do czego suzuki concepts to mam nitro a opony nie wiem bo nie mam przy sobie konsoli ale zobacze
                            Wejdzcie przy okazji do zorganizowanego przeze mnie turnieju zimowego serdecznie zapraszam

Komentarz

Ja się strasznie męcze przy przedostatniej IB gdzie się jedzie okrążenie bodajże alfą taką starą czerwoną za 3 razem byłem 2 sec do przodu ok 25% okrążenia do końca a tu czerwona się zaczyna ksztusić nie mogła wrzucić dwójki i d**a straciłem 10 sec i nie odrobiłem

EDIT.Dobra udało się teraz International A i oczywiście musi być zawieszka tym razem mercedes EVO i Nurburgring
                              http://www.granturismo.pl/forum/view...353ce1c743b031<--Moja galeryja proszę wchodzić

Komentarz

PracujÄ™...
                              X