Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czerwona wskazówka czyli mój problem

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Czerwona wskazówka czyli mój problem

Witam jestem nowiutki na tym forum ostatnio zakupiłem GT4 Platinium Ps2 po 6% gry przy ukończeniu jakiegokolwiek wyścigu a nawet po obejrzeniu powtórki (przy wyrabianiu licencji wszystko w najlepszym porządku) mamy problem z ładowaniem tzn podczs ładowania wyskakuje czerwona wskazówka która normalnie jest biała i bu nie idzie się załadować lecz po kilku dniach jakimś cudem DOŁADOWAŁO SIĘ po ok 15 min lampienia się w ekran, ale radość nie trwała długo przejechałem 4 wyścigi i jestem w d**e to samo Moja konslka ma ok 4 miesiące ale już jest przerobiona więc zastanawiam się czy to nie wina przeróbki czytałem na tym forum takie same problemy innych użytkowników i tam mogła to być wina porysowanej płytki ale moja nie ma nawet ryski Proszę was o pomoc
    http://www.granturismo.pl/forum/view...353ce1c743b031<--Moja galeryja proszę wchodzić

Re: Czerwona wskazówka czyli mój problem

No przecież taki temat już był
    Czerwona wskazówka oznacza że jest problem z załadowaniem gry
    Jeśli tylko GT4 się nie ładuje-popsuta płyta
    Inne gry też-popsuta konsola
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

To żeś mu wytłumaczył...

Ogólnie to jest tak że GT4 to płyta dwuwarstwowa, czyli większy wysiłęk do jej odczytania. Wina może być po stronie pobrudzonej płyty.
      Jeśli Twoja jest czysta, to wina jest po stronie przerobionej konsoli. Po prostu jeśli konsola od nowości ma 4 m-ce to źle wykonana przeróbka (nie znam się), jesli ma więcej latek, to kończy się laser albo trzeba go przeczyścić.

Poza tym było na forum.

EDIT/
      viewtopic.php?f=23&t=5984

Komentarz

ROZWIĄZNE ktoś tu na forum pisał że jak płyta jest porysowana to można spróbować przetrzeć ją pastą do zębów chociaż moja nie była porysowana to spróbowałem i wszystko jest GIT :mrgreen: wielkie dzięki
        http://www.granturismo.pl/forum/view...353ce1c743b031<--Moja galeryja proszę wchodzić

Komentarz

Cieszymy się że mogliśmy pomóc

Komentarz

Pracuję...
          X