Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego brakuje wam w GT4?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Czego brakuje wam w GT4?

Postanowiłem stworzyć dość ciekawą ankietę w której każdy użytkownik będzie mógł wybrać aż dwie opcje czego brakuje mu najbardziej w GT4. Otóż po głosowaniu proszę napisać post i uzasadnić dlaczego wybraliście właśnie te dwie opcje.

Ja wybrałem:

Kamera z kokpitu
    Ponieważ bardzo mi się podoba taka kamerka, fajnie wszystko odwzorowane jest. Wyszło GT5 w którym jest ta kamera ale nie wszyscy mają kasę na GT5 a woleliby bardziej urealistycznić tą grę. Według mnie jest to jedna z najciekawszych kamer przed moją drugą ulubioną kamerą tj. kamerą z maski/szyby (tą co widać maskę samochodu).

Szybszego Pit-Stopu
    W F1 zajmuje to 10 sekund a tutaj? 27 sekund około musiałem przeznaczyć na dojazd i wyjazd + wymiana opon. No ludzie wiem, że to ma być realne ale to wcale nie jest realne. W F1 zapieprzają do Pit'a aż 131 KM/H jak nie więcej i hamują, a tutaj wjeżdżamy z max. 79 czy tam 89 KM/H.

Ciężko mi było wybrać ponieważ brakuje mi wszystkich opcji ale tych dwóch najbardziej
    1
    Kamery z kokpitem
    0%
    0
    Klaksonu
    54,00%
    12
    Włączania kierunkowskazów
    4,00%
    1
    Szybszego Pit-Stopu
    4,00%
    1
    Inne (napisz w poście jakie)
    36,00%
    8

Re: Czego brakuje wam w GT4?

Kamera z kokpitu
    Extra by było jak by była

Aut marki lamborghini,ferrari,maserati,porshe,bugatti
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Nie ma Porshe ale jest RUF :mrgreen: Na serio to mi też bardzo brakuje aut mojej ulubionej marki Lamborghini kamerka z kokpitu jakos nie jest mi potrzebna bo zwykle jeżdżę tą zza auta chociaż w porządnym symulatorze powinna być
      http://www.granturismo.pl/forum/view...353ce1c743b031<--Moja galeryja proszę wchodzić

Komentarz

Mi najbardziej brakuje super aut typu Lamborghini,Ferrari,Masserati itp. I zmiany cyklu dzień/noc szczególnie w endurance race 24 h

Komentarz

Zmiennej pora dnia, zmienności pogody ( niezależnie od pory roku zawsze jest identyczna), uszkodzeń, tuningu optycznego.
          Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Szybszy pit - w F1 postój trwa 4sek a tu ze10.
            Jeszcze tylko jedno: zamiast 2CV Race i 360 Race powinni zrobić Fiat 500 Meeting... Wygrywałoby się tam zielone 500F
            Mission 20
            Czas: 3.38.602
            Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Mi najbardziej brakuje zmian pogody i pory dnia , ale widok z kokpitu mogli by też dołożyć

Komentarz

a i jeszcze różnorodności dźwięków aut ( co 4 brzmi tak samo ), dymu z opon, śladów opon, ognia z rur na nitro i rozwalających się opon.
                Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Po co Ci ogień z rur przy nitro? Żeby wyglądało jak w NFSie?

Komentarz

No to żeś chłopie pojechał więcej wymień

Komentarz

OJJJJ dobrze że nie ma Fiata 126p bo pewnie zrobiliby mu zamiast (wszyscy chyba znają realny dźwięk Malucha) takie coś jak w 500 Ale to by była łacha. Wszyscy by to w Swoich postach pisali w tym temacie.
                      Mission 20
                      Czas: 3.38.602
                      Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Nie ma innych aut takich jak bugatti veyron oraz lamborghini albo ferrari. Brakuje mi także ulepszania w gt mode formuly gran tuismo.

Komentarz

Ptys już lepiej nic nie mów.

Komentarz

a co ponarzekać sobie nie wolno. Każdemu coś brakuje w grze

Komentarz

Veyron nigdy nie powiniem być w GT, bo to auto dla szpanerów, a nie wyścigówka. Kupują je amerykanie albo araby.

Komentarz

Pracuję...
                              X