Taka prawda że bugtti veyron może ma te 1000 km ale pewnie prowadzi się gorzej niż takie ferrari albo lexus LF-A bo waży 1800kg.Gdyby veyron był w gt4 to można by nim było całą gre przejść.
Mi to najbardziej brakuje Lexusa IS-300 sedan, Mazdy 323F BG ( ta z otwieranymi światłami ) peugeota 505 , 406 sedan i nissana onevii ( coś w stylu sileighty tylko, że przód od 200sx s13 do nadwozia silvii s13), mercedesa e500 ( w124 ) i e63 AMG avant.
Mi brakuje systemy uszkodzenia aut i kolizji, no i kilku aut ktore osobiscie uwielbiam ale ich nie ma. Różnież jestem za warunkami pogodowymi i dzień/noc. A najbardziej mi brakuje podstawowych funkcji np jeżeli wejde w garaz i widze auto to dlaczego nie ma przesówaka L1/R1 nastepne poprzednie, tylko musze wychodzic. Z mniej istotnych rzeczy przydalo my sie jak jest pauza funkcja audio, zmiana psiosenki, czyszej głosniej. Pozdrawiam
Acz, DLC do tej gry były by dobrym pomysłem, tak nawiasem mówiąc... podobnie jak tryb Online.
A jak wyobrażasz sobie dorzucenie DLC na PS2? [/quote:2ucycvf6]
Bywały chyba takie sytuacje... zapisywało się to na karcie pamięci... ale moje stwierdzenie było i tak czysto teoretyczne, GT4 jest całkowicie nierozwijalne.
Mi też brakuje tego forda GT-40 seryjnej wersji noi Koeningega czy jakoś tam ta marka nieźle przerabia sportowe auta ich jednymi ze znańszych aut jest C62 oraz 2000 GT czy jakoś ta przeróbka testarosy.
Komentarz