Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego brakuje wam w GT4?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Czego brakuje wam w GT4?

Veyronem nie zrobilibyście dobrych czasów ponieważ auto to nadawało by sie do jazdy tylko na test course a M5 na nurburgu bym stuknął tego Veyrona 1001KM :wink:

Komentarz

Mi jeszcze brakuje starszych typów bmw e30 e36 e39 itp.

Komentarz

MNie tam brakuje jeszcze BMW e36 325i lub M3 i Jescze by sie przydało e39 M5 Przydało by sie jeszcze W124 AMG
        Rzeczywistość kończy się po 300km/h

http://zapodaj.net/03f2209c4e02.png.html

Komentarz

Wszystkie te możliwości bezsensowne, tak jakby wymyślone na szybko tylko po to, aby założyć ten temat (oprócz kokpitu, który i tak wyglądałby beznadziejnie, zważając na możliwości PS2).
          Długość pobytu w Alei Serwisowej zależy od tego, co jest robione przy aucie (sama zmiana opon, samo tankowanie, zmiana opon + tankowanie).
          Ja wybieram Inne - mi najbardziej brakuje automatycznego ustawienia się prędkości na 3x po wyjeździe z Pitu w B-Specu, brakuje mi też Porsche i Lamborghini oraz Ferrari.

EDIT: Ptys11, Koenigsegg tworzy swoje auta od podstaw, a nie przerabia czyjeś auta... Do tego nie istnieje taki model jak C62. Jak nie masz pojęcia, to nie pisz.
          GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Banzai94
            EDIT: Ptys11, Koenigsegg tworzy swoje auta od podstaw, a nie przerabia czyjeś auta... Do tego nie istnieje taki model jak C62. Jak nie masz pojęcia, to nie pisz.
            Koenig Specials.

Co zaś do C62...:
            http://www.mizantropia.org/speed/a_c62.php
            Ptys się pomylił, owszem, Koenig a Koenigseeg to nie to samo. Ale masz, niedowiarku, oto C62 od Koenig'a...

EDIT: W ogóle nie masz racji. Ptys nie napisał nic o Koenigseeg'u. Napisał:
            Zamieszczone przez Ptys11
            noi Koeningega czy jakoś tam ta marka nieźle przerabia sportowe auta ich jednymi ze znańszych aut jest C62 oraz 2000 GT czy jakoś ta przeróbka testarosy.
            "czy jakoś tam".

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
              Koenig Specials.
              Wiem, że istnieje taka marka jak Koenig Specials.

Jednak Ptys napisał "Koenigega", więc było to jednoznaczne o Koenigseggu (brakowało tylko jednego s w nazwie), więc nie brałem pod uwagę podobnych nazw - potwierdziłem, że Koenigsegg nie produkuje modelu C62.

Gdyby sprawdził swoje informacje przed napisaniem posta, nic takiego by nie miało miejsca.
              GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Powiem szczerze, że to czego brakuje w tej grze to opcja Load Game. W szczególności chamsko jest zrobione to przy kupowaniu autka - bez memorki nie da rady zakupić żadnego samochodu.

Komentarz

mi najbardziej brakuje marki Porsche a konkretnie tych modeli DP 962 LM, Schuppan 962 CR. W wersji road car. Mogli by dac wiecej bmw, peugeotow, toyot itd. A propo bugatti tak ma te 1001km ale porsche tez ma w modelu 917. Wiec po co szpanerskie bugatti produkowane przez vw. Fajniejsze jest porsche 917 o ktorym nikt nie slyszal. Powinni dac duzo Porsche. A propo kamery od kokpitu dla mie moglo by wygladac jak w gt na psp. Chodzi o to by byla.

Komentarz

W GT4 nie ma Bugatti Veyron.
                    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

A za Porsche dostałeś, moim zdaniem coś lepszego: Ruf'a.

Komentarz

Polemizowałbym, ale... jesteś w gimnazjum.

Komentarz

Dzięki Thooorn, jak zawsze podnosicie mnie na duchu.
                          Zażalenia odnośnie braku Porsche prosimy składać do EA.
                          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zdaje sobie sprawę z tego, że odkopuje temat, ale chcę powiedzieć czego mi w tej grze brakuje:

Otóż doskwiera trochę brak licencji na marki Lamborghini, Ferrari, Porsche, Bugatti, Rolls-Royce Bentley, Maseratti oraz na auta z bloku wschodniego (ZSRR, PRL, NRD) takich jak Trabant, Fiat 126p oraz Łada 2103. Po za tym wszystko jest ok. O kokpit i uszkodzenia się nie czepiam, bo i tak ta gra wyciska niemal wszystko z Playstation 2

Komentarz

Zamieszczone przez jedlin12
                              auta z bloku wschodniego (ZSRR, PRL, NRD) takich jak Trabant, Fiat 126p oraz Łada 2103.
                              Jak ty sobie to wyobrażasz? Żadna znana, ani żadna z gier na PS2 nie ma tych aut <mrgreen>
                              Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

Pracuję...
                              X