Tak wiem , trochę pózno. Ale mam nadzieje , że jeszcze ktoś to przegląda. Moim pierwszym zdobytym samochodem był pontiac sunfire...chyba jakoś tak się nazywał. Nie lubiłem tego samochodu, więc wygrałem nim chyba 2, albo 3 wyścigi w beg...events(zapomniałem jak się to pisze ). Potem go sprzedałem i wszedłem w used cars '90. Tam wypatrzyłem nissana skylina z '89. Kupiłem go za chyba 10,000, coś koło tego. Tylko tyle miałem . Wygrywałem nim sporo, a nawet dużo wyścigów. Zarabiałem po groszu i wsadzałem do tego nissana na co tylko było mnie stać. To dopiero były czasy...Wtedy wygrywałem ,a raczej częściej było to 2, 3 miejsce. Ale kiedy już powtarzasz ten sam wyścig 12 razy i wygrywasz z przewagą mniejszą niż pół sekundy do drugiego, to dopiero czujesz się świetnie. Związałem się z tym nissanem i go nigdy nie sprzedam. Dziś mam 54% gry. Mam wiele super wyścigowych aut, które świetnie się prowadzą. Ale lubię czasami sobie tym nissanem pojezdić. Przepraszam za angielski , za polski również.
Odkopałem Dino ale coś temat aktualny
Moje Subaru Impreza 22B STi, genialne, świetne, rewelacyjne, tanie auto z used car's 90. Jedno z moich pierwszych prawdziwie ukochanych wozów.Wiele z nim przeszedłem i go nie sprzedam nawet w cenie Pescarlolo :mrgreen:
A mój ulubiony samochód to jest Fiat 500F. Kocham nim jeździć po prawie maksymalnym tuningu, mimo nadsterowności. To auto ma duszę - nowe nigdy nie będą tak sentymentalne. (Ja zdobyłem sentyment, oglądając "Auta"
Komentarz