Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

circuit de la sarthe - B space

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• circuit de la sarthe - B space

Mam do was takie pytanko... gdy jest ta w ch*j długa prosta to dlaczego komputer " czasem " skręci w ściane i tak hamuje do 50 km/h i jedzie dalej ? O.o
    Rzeczywistość kończy się po 300km/h

http://zapodaj.net/03f2209c4e02.png.html

Re: circuit de la sarthe - B space

Mi się tak nie robiło jak to jechałem na b-space , może to jakiś błąd

Komentarz

Mi też nie
      GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Może chodzi o to że gdy jedziesz z dużą prędkością po dziurach(które tam występują)koła tracą przyczepność,a gdy kierowca jest niedoświadczony to tak może się zdarzyć.Pozdro!

Komentarz

Było na forum.

Chodzi o to, że LeMans ma dwa warianty. Bez i z szykanami na prostej. AI, gdy jedzie na prostej bez szykan, zachowuje się, jakby one tam były. Dlatego hamuje i uderza w bandę. Przypatrz się w których miejscach to się dzieje i co jest za bandą.

Jakie B space?

Komentarz

Polyphony Digital kilka lat tłumaczyło powody całego zajścia:
            Chodziło o to, że gdy komputer jedzie po tej trasie, to korzysta w 99% ze ścieżki jazdy dla wersji z szykanami, która powstała jako pierwsza, przez co w niektórych momentach reaguje tak, jakby chciał skręcić w szykanę, której tam nie ma. Można to zjawisko zaobserwować także u pozostałych uczestników wyścigu.
            Ja jednak pokonałem ten wyścig czarną Mazdą 787B
            Nie mówię, że było łatwo, bo jakieś 5 razy mi się zdarzyło to zjawisko, jednak odstawiłem stawkę o jakieś 1:30 min.
            GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

PracujÄ™...
            X