Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Widok/"kamera" podczas jazdy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Widok/"kamera" podczas jazdy

Czy da się ustawić "kamerę" zza samochodu tak, aby kierowała się w strone w którą porusza się pojazd, a nie była sztywno umocowana za samochodem? Podczas rajdów i driftów byłoby to nieocenione - obecnie zamiast planować tor przejazdu jadąc bokiem, muszę zgadywać co jest poza ekranem.

W GT2 była taka opcja i można było ustawić sobie widok "loose" czy coś w tym stylu. Znacznie lepiej pozwalało to kontrolować zachowanie samochcodu, bo był jakiś punkt odniesienia względem jego położenia.

W GT4 jak zaczyna się poślizg niekontrolowany, kamera bezsensownie skacze za dziobem samochodu i nie daje wyczucia co dokładnie dzieje się z autem, gdy zaczynam kontrować. W efekcie proste sytuacje na torze kończa się dla mnie nieciekawie.

Re: Widok/"kamera" podczas jazdy

Nie widziałem takiej opcji. Raczej będziesz musiał się do tego przyzwyczaić.
    GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

a mnie interesuje coÅ› takiego... http://www.youtube.com/watch?v=CZUPH3xHn6k
      Jakim sposobem gościu ma oddaloną tak kamerę ja mam znacznie bliżej.Da się tak zrobić jak na ww. filmiku?

Komentarz

Zauważ, że na tym filmiku jest nagrana powtórka, więc da się tak zrobić, ale tylko, jeśli oglądasz powtórkę .

Komentarz

PracujÄ™...
        X