Heja ludzie mam problem z savem do GT4, otóż chcę dla kolegi zgrać save w którym jest 100% ukończenia gry na gamefaqs, nagrywam na odwarzacz mp3(pendrive,a nie mam ale zdjęcia na MP3 zapisują się ładnie) i konsola tego save,a nie wczytuje, gra jest na PALu i save też nie wiem czemu gra ich nie odczytuje.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problem z save
Zwiń
X
-
Re: Problem z save
Bo musisz mieć programik na płycie który ściągasz z neta i wypalasz. Uruchamiasz to i masz dostęp do różnych plików (przypomina z wyglądu ms dos) wchodzisz w mass (pendrive) kopiujesz savea i wrzucasz na memorkę. Będzie działać, mi się kiedyś udało. Poszukaj tego i sobie poradzisz. Tylko musisz mieć konsolę przerobioną żeby Ci programik z płyty ruszył.
-
Re: Problem z save
A u mnie wszystko normalnie grało podczas kopiowania save koledze. Miałem wtedy 39% i full licencję na srebro, jedynie na brąz Special. I normalnie mu zgrałem, odczytało mi Pendrive pojawił się obok dwóch memorek w menu, otworzyłem i wrzuciłem save na memorki i działało. Nie wiem jak jest u ciebie ale ja nie jestem pewien czy nie kupiłem przerobionej PS2
Komentarz
Komentarz