Witam muszę się pochwalić swoim osiągnięciem. Mam MINOLTĘ 1220 hp lub coś koło tego. Wszedłem w Extreme Events i w wyścigi FORMULA GT i wysrałem jak narazie 1 wyścig. Mówią ze tylko można to przejść jak ma się formułę a tu psikus ja to zrobiłem bez danego wozu wyżej. Mam ukończone 40% gry i zrobię wszystkie 15 wyścigów minoltą
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
MINOLTA na wyścigu FORMULA GT
Zwiń
X
-
Re: MINOLTA na wyścigu FORMULA GT
Wysrałeś wyścig?:mrgreen:
GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html
-
1: zaczynamy wyścig
2: ten zakręt robimy tak żeby się nie obijać o bandy ale bez odejmowania gazu
3: łagodnie wjeżdżamy na bandę tak aby na samym początku zakrętu być na bandzie i trzymać skręcone kola w lewo i nie zdejmując nogi z gazu.
zmiana opon i tankowanie powinno nastąpić około po 25 okrążeniu formuły gt zjeżdżają po 13 lub 14 lapsach wiec wygrana w kieszeni. tylko trzeba poświęcić godzinę na ten wyścig.
Komentarz
-
Nikt nie mówił, że się nie da - myślę, że jest to jak najbardziej wykonalne, ale trochę za wcześnie się chwalisz, bo wygranie 1 wyścigu to pikuś, mistrzostwa są jednak bardzo długie i nie będzie z tym tak łatwo..
no i nie pisz posta pod postem, edytuj posty
Komentarz
-
zrobie wszystko i bede pisał o moich postępach. dzisiaj troche nieogarnięty to napisalem 2 posty
prosze o pomoc chce teraz zrobic wyscig na nurburgring prosze o pomoc w dostosowaniu samochodu do tego wyscigu opony RSh i ustawienie skrzyni na 16 mam musze tylko zlikwidowac poslizg i zbyt długie hamowanie
Komentarz
-
Orientuje się ktoś czy w GT5 ta metoda również działa? Jestem daleko od konsoli i nie mam jak sprawdzić.
Komentarz
Komentarz