Nic o nich nie wiem więc powiedzcie mi coś o nich.Kiedy bierzemy w nich udział. W jakiej zakładce one się znajdują, professional? przy ilu procentach gry i ile kosztuje mocny wóz na Nurburgring 24h bo ten tor mnie najbardzie rajcuje, wystarczy jak zobaczę jego mape :mrgreen:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wyścigi 24h
Zwiń
X
-
Re: Wyścigi 24h
Te wyścigi są dostępne w "Endurance Events", po ukończeniu 25% gry.
A co do mocnego samochodu... jeżeli jedziesz na B-Spec, to polecam Toyotę Minoltę, a jeżeli chcesz mieć frajdę z jazdy A-spec - to poszperaj w kategorii DTM, myślę, że Mercedes CLK Touring Car byłby odpowiedni (do wygrania w Legend of Silver Arrow u Mercedesa).
-
Są trzy wyścigi 24h. Jeden na nord i dwa LeMans. A w większości wyścigów 200 miles i 300 km zmieścisz się bez problemu w limicie 2:00.GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html
Komentarz
-
Ja wybrałem na Nurburgring 24h Nissana r390 gt1 i toczyłem ciekawą walkę z BMW M3 gtr race car. Jak przełączałem na b-spec to mnie doganiał. Ogólnie pierwszy dzień jechałem ponad 8h a drugi do końca b-spec rzadko jeździł bo go doganiali(od 3 do 6 okrążeń). Jeśli miał bym to powtórzyć pojechał bym jeszcze raz ale niestety ps2 musiałem oddać a miałem już 92% gry
Komentarz
Komentarz