Witam, mam problem ponieważ zrobiłem 24godzinny wyścig na nurburgring wygrałem F1 ale ona jest wolniejsza od mojego Cadillaca, wyciągam nim 240mph, formułą zaś max. 215 czym to jest spowodowane? Proszę o pomoc.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Problem z F1 ps2
Zwiń
X
-
Re: Problem z F1 ps2
Siła Formuły GT nie jest prędkość maksymalna tylko docisk, dzięki któremu auto tak świetnie się prowadzi, jeśli chcesz zwiększyć Vmax to musisz zmniejszyć downforce, co wypłynie negatywnie na prowadzenie i wydłużyć skrzynię, co może pogorszyć osiągi.GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html
-
Przepraszam że odkopuje temat, ale chciałbym wiedzieć parę rzeczy na temat formuły w gt 4.
1.Czy można dokupić do niej opony bo tylko medium są dostępne.
2.Gdzie ją znaleźć w arcade mode bo chciałbym nią pojeździć a nie mogę znaleźć.
3. Jak dodać samochód do działu favorites.
4.I czy można ją tuningować.
Komentarz
-
Na pytania nr: 1 i 4 odpowiedzą Ci moi koledzy, bo nawet sam nie wiem. Ale raczej tuningować się jej nie da, no bo u którego dilera ?, jak już to tylko same ustawienia bolidu przed wyścigiem.
2. Najpierw trzeba ją zdobyć w Endurance events w "Gran Turismo Mode", w wyścigu Nurburgring 24H. Po wygraniu tego wyścigu, możesz się nią ścigać w "Arcade Mode". Ale raczej w potencjalnych markach jej nie znajdziesz, tak więc musiałbyś wziąć ją ze 'swojego garażu'.
3. Trzeba najpierw sobie wybrać jakiś samochód, a następnie nacisnąć 'trójkąt' ( chyba, albo kwadrat, czy kółko, ale raczej trójkąt), a potem powinna się wyświetlić informacja, którą trzeba zaakceptować "OK" i nacisnąć 'krzyżyk'.
Komentarz
-
1 i 4 - nie.GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html
Komentarz
Komentarz