Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

pora na "comeback" mlecznego

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• pora na "comeback" mlecznego

Siemaaaa wszystkim torowym wyjadaczom!!!
    Po ponad rocznej przerwie oficjalnie postanawiam powrócić do gran turismo 4 i przy okazji skopać wam tyłki na torze
    Już od dłuższego czasu chodziła mi po głowie myśl aby wrócić do ścigania się w GT4 ligue i w końcu mój plan zostanie zrealizowany.
    Wiem, że wielu drajwerów ze starej gwardii zakończyło również swoją przygodę z GT4 nad czym bardzo ubolewam.
    Mam tu na myśli starych dusicieli takich jak...
    PP89, Jisaw, thooorn, dreadlock, naruciak, koleshiya, nissanmmr, seven fire blade, shuterS, varmacenta i wielu wielu innych chłopaków którzy zamiast krwi w żyłach mieli benzynę
    Pozostaje mi tylko skompletować sprzęt...

i startować!!!

A wy żółtodzioby już teraz możecie zacząć trenować bo mleczny osiemdziesiąty siódmy tanio skóry nie sprzeda

Tu wrzucam rekordowy przejazd sprzed ponad dwóch lat na torze Swiss Alps wozem Renault 5 MAXI Turbo z którego jestem dumny do dziś dnia, bo latka lecą i wątpię abym po tak długiej przerwie pojechał poniż 1.35 http://www.youtube.com/watch?v=6gYVSJYEhVk
    Wszystkich jeszcze raz gorąco pozdrawiam i do zobaczenia na torze :wink:
    rozbujamy tą bude na nowo

Re: pora na "comeback" mlecznego

Więc teraz zamień słowa w czyny ;D

Komentarz

Re: pora na "comeback" mlecznego

Mleczny myj dupe hahaha
      Bójcie się mam lekki dostęp do ps2 i GT 4
      Ogólnie to Mały JISAW się szlifuje hahaha jeszcze nie ogarnia tematu z kariery ale z wyścigami radzi sobie jak mało który 5latek hehe.

Zobaczycie jak JIISAW skopie wam tylki hehe tak samo jak jego tata

Komentarz

Pracuję...
      X