Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła Gran Turismo.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Formuła Gran Turismo.

Co sądzicei o tej formule bo moim zdaniem on jest tak jak escudo w gt2, najlepsze. Jakies ustawienia morze zaproponujecie??

Formuła jak to formuła... wymiata, w końcu stosunek mocy do wagi robi swoje (0,6). Ja mam żółto-czarną jak na razie. Co do ustawień do warto ją na wyboiste tory zmiękczyć i podnieść bo na standardowym ustawieniu w Paryżu np. sypie iskrami i rzucą nią strasznie.

Komentarz

ja tez niestety mam zolto-czarno szkoda, wolalbym czarno, jak skoncze na 100% to postaram sie o czarno.

Komentarz

Ja niedawno zdobyłem Gran Turismo Formuła 04 w 24h wyścigu w niemczech ) Mam srebrną Ale czy śa jakieś inne modele formułek takie które róznia sie od siebie np moca czy waga nie tylko kolorem ? Gdzie jeszcze mozna zdobyc inne formułki? Domyślam sie ze w Formuła GT

Komentarz

Inne kolory formułek można zdobyć w 24h na ringu.

Komentarz

Tak, one sa w 10 kolorach. Powodzenia w nabywaniu wszystkich.

Komentarz

Ja dzisiaj przeszedłem 24h i mam czarną formułę

Komentarz

Ja mam czerwoną F1

Komentarz

ja mam formule przereklamowaną w kolorze "orange"

P.S Stig,mógłbys podac w moim temacie(formula) ustawienia do f1 na różne tory,bo widze ze sie znasz

Komentarz

Ta Formulka zabiera prawdziwa frajde sciagania w GT 4 latwo nia sie wygrywa jak to formulka w GT3 z 40% przeszedlem dzieki niej ale troche zaule fajniej sie pomeczyc hihi
                    Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

Moim zdaniem jest nie potrzebna ponieważ za łatwo sie wygrywa wyścigi.
                      zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

No wlasnie ale jak ktos nie ma cierpliwosci moze sobie pomoc Formulka
                        Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

Re: FormuÂła Gran Turismo.

Formuła jest wporzo, ale szkoda, że nie da się zmieniać oleju i "odświeżać ciała"(body rigidity refresher plan), w dodatku nie mozna zmienić opon (RM szybko się zdzierają).

Komentarz

Pracuję...
                          X