Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wszystkie licencje na złoto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wszystkie licencje na złoto

Witaam. Jestem tu nowy na forum. Mam problem ze zdobyciem złota we wszystkich licencjach. Wszędzie tylko brąz i brąz. Czy są może jakieś kody do tej gry, żeby np. Zatrzymać czas? Albo może znajdzie się ktoś chętny, komu bym przesłał swój save i ten ktoś by mi zrobił te głupie licencje. Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam.

Re: Wszystkie licencje na złoto

Pójście na łatwiznę nie jest dobrym pomysłem. Włącz sobie optymalną linię przejazdu i zobacz, jak duch przejeżdża trasę.
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Trza się trochę z tym pobawić.

Komentarz

takie krotkie tesciki to nie problem. W koncu bym sobie poradzil. najgorsze sa testy w ktorych trzeba przejechac cale okrazenie nie wspominajac juz o tescie w ,ktorym trzeba objechac caly Nurburgring w czasie 9 minut.

Komentarz

To ja wolę juz te testy z całym okrążeniem niż te coffebrak :/ wkurwi***e są jak i nie które test ale reszta to lajcik

Komentarz

Po prostu musisz się przyzwyczaić i wczuć się w grę. Pamiętam, że początkowo Nurb był dla mnie nie do przejechania w jakimś normalnym tempie, ale z czasem można nabrać doświadczenia. Niektóre zadania potrafią naprawdę zagiąć ( np. zadanie B-9), ale w większości po dłuższej chwili można wyczuć o co chodzi. Trening czyni mistrza. A jeśli mimo wszystko nie masz pomysłu na dany test, pooglądaj na YT, czy pooglądaj przejazdy duchów, powinno pomóc.

[youtube:2n0vfesf]http://www.youtube.com/watch?v=71yHKloYML4[/youtube:2n0vfesf]

Komentarz

Również polecam pykanie licencji na złoto bo to wyrabia skill, potem już nie musisz się silić żeby wygrać. Poza tym często uczysz się prawidłowego pokonania fragmentu toru.
              Raceroom - serwis o wyścigach, Terytorium126p Member

Komentarz

Pracuję...
              X