Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Błędy i usterki w GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Następną usterką jest to że w lusterku wstecznym na trasach miejskich nie widać otoczenia, a na rajdowych kurzu za naszym autem, choć te "błędy" są zapewne spowodowane ograniczeniem możliwości PS2 a nie jakości kodowania.

Komentarz

To nie takie proste. Każdy może o czymś zapomnieć. To ludzie, a nie roboty .

Komentarz

A ja obczaiłem coś, czego nie poprawiają od 1-szej części gry: Jedziesz sobie 200 zaraz zakręt, wypada przychamować. Zmieniasz bieg, uppps, niechcący wrzuciłeś 2 zamiast 3, silnik osiąga 180 000 obr./min. ale auto nie zwalnia. Żadnej zmiany prędkości, a przecież powinno stanąć jak wryte (i już dalej nie pojechać)!
        Sprzedam Audi S4 Biturbo 1999r za sensownÄ… kasÄ™

Komentarz

Sorry ,że się wtryniam z GT3 w temat GT4 ,ale nie mogłem się powstrzymać by to napisać
          Kiedyś ścigałem się z kolegą na 2 w GT3.On jechał tym starym Vi[erem GT-S chyba czy co a ja takim czerwonym z dwoma białymi paskami na środku przechodzących przez całe auto od maski ,aż po sam tył. Ja jechałem chyba jakieś 398 km/h on jechał 412 czy ileś przybliżone prędkości do tych. I zgadnijcie co się stało..........................Zacząłem go wyprzedzać po dogonieniu na kilku kółkach Dziwne. Sami nie mogliśmy się nadziwić.

Komentarz

Z tymi obrotami to prawda... hamowanie silnikiem się kłania. W sega gt na DC'ku to było.

Komentarz

To też nie do końca jest tak, że nie można hamować silnikiem, bo poniżej czerwonego pola silnik hamuje bardzo skutecznie, tylko przy redukcji na zbyt niski bieg wskakuje na odcięcie i wtedy jest kwas
              Sprzedam Audi S4 Biturbo 1999r za sensownÄ… kasÄ™

Komentarz

Ja znalazłem jeden błąd na trasie High Speed Ring chyba tak ona się nazywa, ale może się mylę ( to trasa już z jedynki ). Może wy też to zauważyliście, ale na tej trasie są dwa zjazdy do pitu. Ja jadąc sobie we free run zjechałem w ten drugi i co sie stało? Otóż wjeżdżając do pitu automatycznie kontrolę nad pojazdem przejmuje komputer, tu tak się nie stało. Mogłem sobie jechać po swojemu, można nawet podjechać do naszych mechaników i się trochę z nimi poprzedrzeżniać ( swoją droga straszni sztywniacy ). Wjeżdżając w pierwszy zjazd wszystko jest już tak, jak być powinno.

Komentarz

Z hamowaniem silnikiem wcale nie jest zle! Po wrzuceniu zbyt niskiego biegu konsola automatycznie wysprzegla - przygasa kontrolka wybranego biegu. Czyli w zadnym wypadku nie nastapi gwaltowne spowolnienie!
                  Loser

Komentarz

seryjny golf V gti -> między 4 a 5 biegiem jest może 50 (słownie: pięćdziesiąt) obr/min różnicy!

Komentarz

A to akurat jest bug Temat wyczailem juz przy okazji recenzowania importu z Japonii - myslalem, ze temat zostanie poprawiony, a jednak nie zostal... BTW Do japonskiego GT4 dodaja mega ksiazke z poradami... Eh...
                      Loser

Komentarz

błedy w photo mode

na high speed ring można robić naprawdę śmieszne foty. odsyłam do:
                        Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.

jest tam kilka z nich
                        Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Czy te zdięcia były robione z cieniem

Komentarz

Nie do końca rozumiem? Jeśli rozumieć Z cieniem tzn. z samochodem duchem? odpowiedz brzmi:

tak samochody sÄ… niematerialne

Opis całej sytuacji opisałem w swoim poście który znajduje sie w galerii. W razie problemów i pytań piszcie do mnie.

Mam nadzieje, że ten bug zainspiruje niektórych was do zrobienia podobnych mixów, a temat nie zgine w eterze. Śmiało próbujcie i przysyłajcie zdjęcia do galerii.
                            pozdrawiam wszystkich
                            Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Zamieszczone przez Minolta
                              To nie takie proste. Każdy może o czymś zapomnieć. To ludzie, a nie roboty .
                              Ja bym ich nazwał Japończykami, bo to trochę więcej niz "ludzie"
                              White Pride
                              http://www.nop.org.pl
                              http://www.nacjonalista.org

Komentarz

Aha, bo bym zapomniał mała ciekawostka z photo mode - w scenerii Beacon Hill można wstawić auto w budynek i lampę uliczną

Co do samochodów:
                                Jay Leno Tank car ma w realu 1600 koni mechanicznych, a jak w GT4 tylko 900KM

dane auta przedstawione na stronie Top Gear:
                                Engine: 29377cc, 1,600bhp @ 2,800rpm 1,600lb ft @ 2,400rpm
                                Transmission: Allison HD4060 six-speed auto
                                Performance: 0-60 in 6.2 seconds, quarter mile in 12.9secs, 140+mph top speed, 5mpg

Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

PracujÄ™...
                                X