Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Błędy i usterki w GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Błędy i usterki w GT4

Zamieszczone przez Cziczaki
    Ja też chyba znalazłem buga, ale... Nie jestem pewien czy to też i u was jest:
    "Na przykład sobie biorę Volvo ten starszy model, w solonie jak wchodzimy i patrzymy jest tylko jeden wóz, jakby w GT4 był tylko jeden Volvo, a w Arcade to jużsą dwa modele, i w garażu jak sięodblokowało, tak samo jest z innymi markami, też są dziury i nie mogę zobaczyć wszystkich aut jakie ma np. Honda itp."
    Też macie takie "dziury" w salonach?

Reszta samochodów jest do kupienia w used cars
    nie wyobrażasz sobie chyba Volvo z `88 które by teraz sprzedawali w salonie :mrgreen:

Komentarz

No to mogli by chociaż zrobić ten dział "Classic"
      Albo gdzie są np. te Suzuki i Daihatsu? Gdzie się podziały te auta? A w Arcade mam ich jak w mrowisku, a tam w marce to nawet podglądu nie można zrobić...
      To jest BUG!!!

Komentarz

Może się czepiam, ale w licencjach na zimowych trasach nie bylem pewien, czy panowie którzy stoją przy aucie po zdanej licencji będą ubrani w kurtki. Jednak byli w samych koszulkach :mrgreen:

Komentarz

Po przejechaniu licencji, auto czasem w ogóle wpada na tych kolesi i przez nich przenika. Dzieje się to w czasie wygasania ekranu.

Pozdrawiam

Komentarz

Jadę sobie ostatnio Oplem Astrą w Deutsche Turing Car Meistershaft a tam wśród innych niemieckich aut jedzie Alfa Romeo.

Komentarz

Zamieszczone przez Seven Fire Blade
              Jadę sobie ostatnio Oplem Astrą w Deutsche Turing Car Meistershaft a tam wśród innych niemieckich aut jedzie Alfa Romeo.
              Z tego co wiem to w rzeczywistości tez startowała w DTM.

Komentarz

Coś się psuję w skrzyni biegów aut ,albo to celowo zrobił Kazunori.Kiedy wejdziemy i na Auto Setting dmy x a później trójkąt i trójkąt żeby wyjść ,później wejść na skrzynie i tak samo na biegach,tak pare razy to po jakimś czasie biegi skrzyni wariują

http://www.youtube.com/watch?v=Q1IzC0h3v_o

Komentarz

Co ?? to ty o tym nie wiesz ?? ja ostatnio to zauważyłem ale nic nie pisałem bo byłem pewny że wszyscy tu o tym wiedza tylko ja taka czarna owca ale jednak nie . To udogodnienie pozwala wyciągnąć na 1 biegu Minolta ponad 220km/h ale jak to zrobic to juz sami się domyślcie . Dalej szukam ustawienia na 600km/h do Minolty.Ktoś będzie tak miły i mi pomoże ??

Komentarz

straszne bledy sa podczas jazdy na dwoch
                    1.wyzej wymieniony drugi dogania pierwszego
                    2.nie rownomierne scieranie opon pomiedzy 1 a 2 playerem (znaczne roznice )
                    3. jednen player nie moze wejsc bokiem w zakret
                    zdazylo mi sie tak na dwoch takich samych tak samo ustawionych autach

Komentarz

Że też prędzej nikt tego nie zauważył! Niektóre samochody nie mają klamek (Honda S2000, Honda Integra DC4), zauważyłem to dopiero dzisiaj gdy tworzyłem reklamę hondy na konkurs. Nawet sprawdziłem na necie czy na prawdę mają widoczne klamki...no i mają

Komentarz

[quote="Saiyan"]straszne bledy sa podczas jazdy na dwoch
                        2.nie rownomierne scieranie opon pomiedzy 1 a 2 playerem (znaczne roznice )
                        [quote]

Kwestia różnego stylu jazdy?

Komentarz

PracujÄ™...
                        X