Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Bez Tematu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Subaru.
    No to powiedzmy:
    Toyota Supra RZ vs. Nissan Skyline GT-R
    Ja osobiście wolę Skylina,ładniejszy,napęd na cztery koła,wygląd ,no i ogólnie jakoś mi się lepszy wydaje
    Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Supra jest lepsza. Z wyglądu jest fajniejsza, a i osiągi ma lepsze(na 80%)Przynajmniej na moich ustawieniach jedzie przeszło 400 km/h

Fiat Brachetta vs Fiat Coupe

Komentarz

coupe.
        prawie jak ferrari, silniki z turbo

Toyota AE86 Levin - Toyota Sprinter Trueno GT-Apex Shiuchi Shigeno ver.
        ale głupia nazwa nazwa :/

Bez przekleństw! Edit by Serwer
        narancs alternativa

Komentarz

Sprinter Trueno bardziej mi przypadl do gustu

Mazda RX7 v.s Nissan Skyline

I drugie

Toyota GT-One v.s Peugeot 905

Komentarz

toyota gt-one bo to japonczyk

co fajniejsze fiat500 czy garbus?

Komentarz

Maluch dla mnie

Aston Martin DB9 v.s Jaguar XJ220(chyba)

Komentarz

Aston Martin

Amuse Carbon R1 (ten czarny skyline)-----Toyota Alteza Touring Car

Komentarz

No widzę że temat bardzo ładnie się kręci...
                  Toyota Altezza Touring Car.(Dla mnie.)
                  No to powiedzmy:
                  Mitsubishi 3000GT vs.Nissan Skyline GT-R.(Znowu Skyline )
                  Ogólnie lepsze mi się wydaje 3000GT ma o kilka koni mniejszą moc ale ogólnie jest szybszy.No i ładniejszy No i leciałem nim jakieś 410 KM/H w GT1...
                  Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

elo wydaje mi sie ze nissan jest lepszy pod wzgledem osiagów ale za to 3000gt lepiej mi sie jezdziło zawsze.
                    to moze bmw m5 vs audi rs6.

Komentarz

M5 ma lepszy charakter.No to powiedzmy,co jest lepsze:
                      Chevrolet Corvette vs. Dodge Viper
                      Ja wolę Vipera,jest ładniejszy,szybszy (chyba ),i ma to coś...
                      Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Corvetta... Ten wygląd...(szczególnie czarna z dobrymi felami)

Ford Mustang GT vs. Subaru Impreza WRX STi Sedan.

Ja myślę, że tutaj lepszy jest ford. Wygląd jest powalający(szczególnie gdy jest srebrny) a sam dzwięk silnika w seryjniaku powala na kolana. Jazda jest przyjemna i płynna. Chyba żadnym autem nie przejechałem tak dobrze Nurburgrinu jak tym Mustangiem GT
                        :wink:

Komentarz

Jak dla mnie to Ford Mustang GT.Ładniejszy,szybszy,fajnie się nim jeździ.
                          A może teraz coś,że tak powiem,dziwnego
                          Fiat 126p vs.Trabant
                          Ja stawiam na Fiata,wydaje mi się,że jest lepszy.
                          (A nawiasem mówiąc,widzieliście tego Trabanta z Polski odpicowanego w programie Pimp My Ride International?)
                          Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Jezu... ludzie... o czym wy mówicie?? Jak Supra może być lepsza od GTRa?? Oczywiście Supra jest świetnym samochodem ale nie ma porównania pod żadnym względem do Skyline'a... Ja GTRem na ustawieniach "na odwal się" poleciałem bez problemu 426km/h... Skyline jest ładniejszy, ma świetną przyczepność i na buta niszczy Supre jak chce... Mam filmik z jakiejś serii "TEMPLE OF V-TEC" gdzie na ściga się biały GTR R33 i Supra Twn Turbo... Skyline na starcie niszczy ją a Supra do końca wyścigu nie dała mu rady nawet przy N2O... To samo się dzieje gdy RX7 ściga się ze Skylinem... A co najlepsze Supra ma silnik 3.0 z dwiema turbinami a GTR silnik 2.6 z turbiną
                            White Pride
                            http://www.nop.org.pl
                            http://www.nacjonalista.org

Komentarz

Tak tak oczywiście. Równie dobrze można powiedzieć, że Maluch jest lepszy od 125p. Udzieliłeś takiej odpowiedzi bo prawdopodobnie lubisz skyline'y bo rozpoznać to można po końcówce twojego nicku. W kwestii wyglądu chyba nie masz racji. Skyline jest kancisty jak pudełko zapałek. Z ciekawości włączyłem GT4 i sam sprawdziłem niektóre właściwości.
                              Suprą udało mi się jechać maksymalnie 291 km/h natomiast Skyline pojechał zaledwie 272 km/h. Kwestia przyspieszenia. Na starcie Skyline rzeczywiście jest dużo lepszy, co z tego skoro na końcu prostej na trasie Test Course jest dużo wolniejszy od od Supry, która w tym miejscu miała większą prędkość i to o dużo. Jeśli chodzi o maksymalny moment obrotowy to wygrywa Skyline. Te informacje dotyczyły aut seryjnych. Teraz czas na tuning. Sam jestem słaby w ustawieniach aut, a na moich moja Supra po całkowitym tuningu jechała 440 km/h równiuśkie. Oczywiście razem z N2O. Na więcej nie starczyło prostej. A myślę, że te 450 km/h to by pojechała. Nie wiem jakie są osiągi Skyline'a ale myślę, że i tak Supra jest lepsza. Zapomniałbym o ostatniej kwestii. Mówisz, że Skyline ma 1 turbine, a Supra 2. I jaki z tego wniosek? Ilośc nie znaczy jakość...

Komentarz

ze skyline`ow najbardziej podobal mi sie r33, jeszta jakos nie bardzo...
                                o ile wiem supra ma turbo sekwencyjne - na niskich obrotach dziala miejsza, pozniej wieksza. to ze skyline szybciej ciagnie ze startu, jest normalne. w koncu to 4wd
                                narancs alternativa

Komentarz

Pracuję...
                                X