Witam. Czy można grać w przegrywane gry z PSX1 na Psx2?? Ja gram na Boocie Swap Magic w GT4 ale chciałbym pograć w Final Fantasy 7 (najlepsza gra na świecie ) i nie wiem czy mozna a teraz nie mam żadnej gry na Psx1...
Mozna grac na ps2 w gry z PSX ale przegrane jak masz pzerobiona konsole raczej ale ja mialem taki problem ze mi kar nie czytalo z psx i nie moglem notowac ;/ jka gralem np w Resident Evil 2
Mozna grac na ps2 w gry z PSX ale przegrane jak masz pzerobiona konsole raczej ale ja mialem taki problem ze mi kar nie czytalo z psx i nie moglem notowac ;/ jka gralem np w Resident Evil 2
Acha... Miałem kiedyś GT1 i grałem a karty z PSX1 też mi nie czytało...
Nie miałem ochoty robić specjalnie nowego wątku, to napiszę tutaj. Więc ostatnio przypomniała mi się pewna gra z czasów, gdy zaczynałem swoją przygodę z PSX. Jak pamiętam, chodziło się jakimś czarnoskórym gościem (albo Indianinem), zabijało się za pomocą sztyletu chyba zombie-podobne (chodzące na rękach, były bez nóg) stwory, czy coś. A gdy zaczynałem grę od nowa, to pamiętam, że startowałem na takim betonowym murze, a z lewej i prawej strony był bloki, na które można było wskoczyć. Bloki unosiły się w górę i w dół. Natomiast idąc dalej było rozwidlenie i pierwsi przeciwnicy. Była jakaś fontanna i szare mury. Następnie schodziło się do jakiejś groty i jeśli skręciło się w lewo była krata, którą trzeba było otworzyć, zawracając. Potem jakieś kanały, woda i dalej nie pamiętam. W tle leciała jakaś dynamiczna muzyczka. Możliwe, że ta gra była na jakiś Euro Demie. Opis kiepski, ale to było szmat czasu temu i pamiętam jedynie takie urywki. Jeśli ktoś kojarzy jednak tą grę, byłbym wdzięczny za info.
Komentarz