Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

najwieksze rozczarowanie - jakie auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: najwieksze rozczarowanie - jakie auto

GT-ONE źle wypadło???Dla mnie to auto jest niesamowite!Jadę 500km/h na test coursie po łuku i skręca jak po torach.Prędkość ogromna.Najlepsze auto jakie kiedykolwiek miałem.Następna sesja będzie z nią w roli głównej.

Komentarz

Ale słabo skręca a to ogromna wada
      GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Ja nie narzekam.Można zawsze poszperać w zawieszeniu :mrgreen:.

Komentarz

mi sie nie chce wywalac 4,5 mln za takie żalostwo jakim jest gt-one. starczy mi toyota 7

Komentarz

Po co 4.5 miliona?Można "czarnulkę"kupić w used carach za 2,9miliona.Pojawia się co 700 dni!

Komentarz

Mam Wam wszystkie tematy pozamykać? Przestańcie off-topować, poszukajcie tematu do rozmowy o autach na endurance lub załóżcie nowy, a nie w każdym innym rozpoczynacie inną dyskusje nie związaną z tematem..
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Mam kolejnego badziewia. Mianowicie Ford GT40 Race Car. Chciałem nim przejść American Championship. Kupiłem mu turbo4 i NOS. Na seattle ukończyłem na 2. miejscu (1. Panoz Esperante). Na infineon dałem sobie spokoj. Użyłem przy nim chyba wszystkich brzydkich słów, jakie znam Natychmiast poszedł na sprzedaż (743749 CR!!!!!!!)
                PS Kupiłem SL65 i jest niczego sobie Czas na Deep forest reverse:
                1:24:042
                Mission 20
                Czas: 3.38.602
                Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Co myślicie o Nissanie R92?Ja próbowałem przejechać nim kiedyś profesjonal (ostatni wyścig aby ukończyć event profesjona ) i nie dawał rady,dodałem mu nieco km poprzez zakup turbo i jego moc dobiła do 1215km i dalej nie dawał rady.Spróbowałem przejechać to Toyotą Minoltą i udało się za pierwszym razem jak dla mnie R92 jest jednym z gorszych bolidów , a jego prędkość maksymalna też nie powala najwięcej osiągnełem nim 430km/h(z pomocą nitra bo bez tylko 410km/)

Komentarz

No bo R92CP jest gorszy od Minolty czy XJR-9, ale ja go bardzo lubię Nazwa bardzo pasuje do wyglądu przedniej części auta.
                    P.S. GT World Championship najlepiej przejechać Polyphony Formulą To samo Super Speedway 150miles, 24h le Mans czy inne "pierdółki". Dlatego , przy następnym podejściu, Nurb 24H będzie pierwszym endurance, który zrobię.
                    Mission 20
                    Czas: 3.38.602
                    Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Przychodzi mi namyśli jeszcze Audi Rs4 w kombi.Słabo skręca , prawie zawsze gdy skręcam z pełnym gazem nawet przy małych prędkościach , ale z wciśniętym gazem auto wypada z toru.Jest to jedyny samochód z mojego garażu 4wd na asfalt , który tak ma.Mam ten przypadek także w toyota rsc przystosowanej na szuter,ale tam obawiam się , że to może być wina ustawień samochodu

Komentarz

najwieksze rozczarowania :
                        ginetta g4
                        nismo 400r ( słaby potenciał w porównaniu z bazowym gt-r'em)
                        option stream z( na papierze super , w realu gorzej)
                        mercedes 190 amg ( mega nadsterowność )
                        ford rs200 road car -||- --||--
                        toyota triathlon
                        audi rs4
                        Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

O czyli nie tylko ja uważam Rs4 za niezbyt fajne autko

Komentarz

dla mnie rs4 jest fajne tylko badziewnie jeżdzi
                            Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

No właśnie w tym rzecz !

Komentarz

bezprecedensowo SUZUKI ESCUDO w GT2 to bylo auto idealne, a tu ?!? nie dosc ze do 4,5 tys obrotow w ogole nie jedzie, to powyzej tego robi z opon sitko..
                                no i OPTION STREAM Z, do zarzucenia mu mam zmiane biegow.. trwa dwa lata :mrgreen:
                                no damage, no fun

Komentarz

PracujÄ™...
                                X