Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Save 100%

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Save 100%

Witam mój pierwszy post na forum więc witam wszytkich.
    Mój problem polega ze sciągnełem z neta Save 100% do GT4 i wgrałem go do mojej mp3 MuVo Tx Usb 2.0 ale teraz nie mogę wgrać save do mojej gt4 co mam zrobic pomocy a jesli macie jakis sposob to prosze go podac.
    p.s.chce wgrac tego save bo szwagier wzial moja memorek z gt4 save ;/
    ****^Unia Tarnów^****

Spróbuj zasejwowac na mp3 playerze to sam znajdziesz odpowiedź.Po prostu nie da się

Komentarz

Eee ?

No to musze grac odnowa ale to po co takie cos zamieszczaja jesli to nie dziala?
      ****^Unia Tarnów^****

Komentarz

Aha i jeszce jedno

Wiec niby jak to ktos zamieszcza i ja ta sciagam?nawet na forum widzialem kogos kto tez prosil o save i mial tego save ale mu nie pasowal wiec szukal nowego prosze blagam o odpowiedz !
        ****^Unia Tarnów^****

Komentarz

Trzeba wgrac na memorke... pytanie czy będzie działać... można spóbować użyc urządzeń typu "24 w 1" - "stacji dokujących" dla różnego rodzaju kart pamięci. Na Magic Gate też jest tam miejsce... ale czy doładnie na TO Magic Gate...

Savy te sÄ… raczej dla tych co grajÄ… na kompie przez emulator...

Komentarz

Jest jakiÅ› emulator coby uciÄ…gnÄ…Å‚ gt4?

Komentarz

Witam jak mi memorke przyślesz to ci mogę skopiować takiego sejwa.
              Ja jak kiedyś kombinowałem to mi się karta sormatowała i wszycho miałem pozamiatane.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$

Savy te sÄ… raczej dla tych co grajÄ… na kompie przez emulator...
                LoL.Powiedz mi,gdzie jest emu,co pociÄ…gnie GT4,to dam ci piwo
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                  przez emulator...
                  to jest emulator ps2 na PC??? zanim kupiłem PS2 to dniami szukałem emulatora ale nic nie znalazłem oprócz takiej opinii ze kompy są jeszcze za słabe żeby to pociągnąć... ale to było jakiś czas temu. Z chęcią zobaczyłbym jak takie coś działa. Jak ktoś zna stronkę z której można taki program pobrać to proszę o podanie. Dzieki!!

Komentarz

Powiem tak. Jest moze (!!!!) jakis dzialajacy emulator ale nie bedziesz miec wiecej niz 5 fpsow xD wiec troche by sie cielo... trzeba troche poszukac na roznych forach .. da sie to zrobic przez pendriva... goscie robili i sie udawalo tylko strasznie to skomplikowane

Komentarz

emulator na ps2 to fakt góra 5fps na moim kompie
                      1240 ramu, 2,4 procek intel pentium 4 i aaa, jak czytałem opisy trzeba mieć tak komp wypasionyyyy, jakich nie ma do domowego użytku.
                      dla zainteresowanych jedyny wmiare działający emulator znajdyję się na tej stronie:
                      -http://www.pcsx2.net/index.php
                      a biosy do niego:
                      -http://peb.pl/emulacja/56563-emulacja-faq.html
                      w dziale playstation 2
                      Mi to chodziło ale za wolno, ZA wolno!
                      __________________________________________________ ___________

a jeśli chodzi o te savy to tak:

można je przenieść na memorke ale trzeba mieć raz:
                      -kompatybilnÄ… mp3 lub flash disc

-płyte z programem który można sćiągnąć z internetu(tylko na przeróbke) lub kupić orginał

-kabel usb skrętke czy jakoś tak.
                      -to tyle

Wiem to bo kiedyś miałem tylko 1 memorke a dwóch chętnych do grania w gt4 więc szukałem innego rozwiązania. wkońcu zwątpiłem bo wolałem kupić drugą kartę niż orginał tego programu, a przeróbki niemam po na nową konsole przeróbka nie ma senssu puki gwarancja

Jeśli ktoś ma ochotę coś się dowiedzieć otym, bo zebrałem trochę wiedzy o tym to proszę pisać na gg 6827431 lub na maila gargamel5@o2.pl

Komentarz

Są jeszcze wydawane Action Replay'e/Gameshark'i z opcjami do przenoszenia save'ów z kompa na pleja i odwrotnie.

Komentarz

Zamieszczone przez Daczer
                          Powiem tak. Jest moze (!!!!)nie bedziesz miec wiecej niz 5 fpsow xD wiec troche by sie cielo...
                          Tylko troszkÄ™
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                          X