Czym Sie Różni
Gran Turismo Prologue jest to wersja dla graczy którzy czekali na Gran Turismo 4 jest w niej dużo różnych wyścigów które nie pojawiły się w Gran Turismo 4
- nie ma wszystkich tras i wózków
Prologue to jest prawie jak demo przed wyjściem pełnej wersji GT4 wyszło Prologue. Zrobili tak ( tak sądzę
) żeby umilić ludziom co pokaże pełna wersja GT4.
Gran Turismo 4 to pełna wersja wyścigów
-olśniewającą ilość aut - 700 (w tym 10 dodanych wyłącznie do europejskich edycji); zarówno największe klasyki, które każdy pragnie mieć w garażu jak i najprawdziwsze prototypy
-ponad 100 tras, np.: Nurburgring, New York City, the Grand Canyon, Tsukuba Circuit, Fuji Speedway, Citta di Aria, Hong Kong, Costa di Amalfi i wiele innych
-możliwość importu stanu gry z GT4: Prologue (automatycznie odblokują się pierwsze dwa testy licencyjne)
Wniosek z tego ze bardziej sie opłaca kupić GT4 a nie GT4 Prologue były jeszcze inne wersje świetnej Serii Gran Turismo 4
# Gran Turismo 4 Toyota MTRC Version
# Gran Turismo 4 Toyota Prius Edition
# Gran Turismo 4: Nissan 350Z Limited Edition
ale tych wersji niestety nieznam ...
Mam Nadzieje ze post sie Przydał
Założyłem temat Bo niektórzy ludzie kupują Prologue
np: Mój Kolega 
Oceniajcie od 1 do 10 mam nadzieję ze niebędzie 1
Gran Turismo Prologue jest to wersja dla graczy którzy czekali na Gran Turismo 4 jest w niej dużo różnych wyścigów które nie pojawiły się w Gran Turismo 4
- nie ma wszystkich tras i wózków
Prologue to jest prawie jak demo przed wyjściem pełnej wersji GT4 wyszło Prologue. Zrobili tak ( tak sądzę

Gran Turismo 4 to pełna wersja wyścigów
-olśniewającą ilość aut - 700 (w tym 10 dodanych wyłącznie do europejskich edycji); zarówno największe klasyki, które każdy pragnie mieć w garażu jak i najprawdziwsze prototypy
-ponad 100 tras, np.: Nurburgring, New York City, the Grand Canyon, Tsukuba Circuit, Fuji Speedway, Citta di Aria, Hong Kong, Costa di Amalfi i wiele innych
-możliwość importu stanu gry z GT4: Prologue (automatycznie odblokują się pierwsze dwa testy licencyjne)
Wniosek z tego ze bardziej sie opłaca kupić GT4 a nie GT4 Prologue były jeszcze inne wersje świetnej Serii Gran Turismo 4
# Gran Turismo 4 Toyota MTRC Version
# Gran Turismo 4 Toyota Prius Edition
# Gran Turismo 4: Nissan 350Z Limited Edition
ale tych wersji niestety nieznam ...

Mam Nadzieje ze post sie Przydał

Założyłem temat Bo niektórzy ludzie kupują Prologue

Oceniajcie od 1 do 10 mam nadzieję ze niebędzie 1

Komentarz