Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Driving Missions

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Driving Missions

Hey...ja juz przeszedłem prawie wszystkie , tylko mi 3 zostały.... i jesli ktos wie,to moze mi powie jak przejść misje Peugotem 206 Rally Car na Opera Paris - 3 lap battle.....albo sposob na misje z Plymounthem Superbirdem na Seattle Circuit 3 lap battle...istna katorga.....a misja 34?? jak na zlosc wypadam pod koniec trasy i zegnaj nissanie R89CP ktoz mi pomoze

Trening, trening i jeszcze raz skillowac przejazdy do skutku. Tak ja przeszedłem te misje. Co do superbirda towyczuj odpowiedni moment na chamowanie i będzie ok.

Komentarz

Misja w seattle jest jedną z łatwiejszych trzeba tylko bardzo delikatnie tym gównem jechać..A co do pozostałych to tak jak mówi Kyjgel.Dziesiątki prób,godziny frustracji,ja przy 11 misji byłem bliski wyrzucenia PSa przez okno tak mnie wkurzała.próbuj.W moim przypadku po ok 1 godzinie rozkminiałem misje
      Gdzie wypadasz w 34?ta tym lekkim łuku w lewo po długiej prostej?

Komentarz

Zamieszczone przez Zgedi
        Misja w seattle jest jedną z łatwiejszych trzeba tylko bardzo delikatnie tym gównem jechać..A co do pozostałych to tak jak mówi Kyjgel.Dziesiątki prób,godziny frustracji,ja przy 11 misji byłem bliski wyrzucenia PSa przez okno tak mnie wkurzała.próbuj.W moim przypadku po ok 1 godzinie rozkminiałem misje
        Gdzie wypadasz w 34?ta tym lekkim łuku w lewo po długiej prostej?
        11 to ta z toyotą??? ona jest prosta No to sie pomęcze dzisiaj...A wogole ta z New Beetlem na suzuce jest jakas dziwna.....Miałem nad drugim przewage 11 sekund!!!! A co do łuku....ostatnio wypadłem przez przypadek,jak jest ta prosta długa (nie ta na koncu) i jest lekki własnie łuk, do 3 trzeba wychamowac, no i mnie rzuciło wyszedłbym cało ,gdyby nie 5 sec. w plecy.... macie jakas rade na ta misje??? dzieki za rady panowie

Komentarz

Śpiesz się powoli Hamuj mocno, zdecydowanie, ścinaj zakręty (byle nie za bardzo), unikaj kolizji z innymi autami
          Ponad 3 sekundy przewagi, chociaż wiem że mógłbym szybciej
          narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
            Śpiesz się powoli Hamuj mocno, zdecydowanie, ścinaj zakręty (byle nie za bardzo), unikaj kolizji z innymi autami
            Ponad 3 sekundy przewagi, chociaż wiem że mógłbym szybciej
            No nie da rady... Ten Plymounth to masakra :/ chyba gorszy od Cizetty no to powalcze....a na Opere jest jakas rada?? Merolem w 34 probowałem i znowu swietny poczatek, a pod koniec wypadłem i 5 sec w d**e ehh..... nerwicy dostane kiedyś przez GT

Komentarz

Jedź spokojnie w tym miejscu (domyślam się nawet gdzie wypadasz, mostek za prostą?), zwolnij, jeszcze zdążysz ich wyprzedzić
              narancs alternativa

Komentarz

Jedź spokojnie w tym miejscu (domyślam się nawet gdzie wypadasz, mostek za prostą?), zwolnij, jeszcze zdążysz ich wyprzedzić
                Nie wiem gdzie tam jakiś mostek jest to jest taka prosta,gdzie potem jest zakret ostry i potem jeszcze jeden (pierwszy z płytami) no nic,zwolnie troszke, bo moze faktycznie duuzo czasu jest.....A ile Ty miąłes przewagi nad drugim SL-em ?? A tamte 2 misje tez cholerstwo jedne !! ja chce Nissana i Tank Cara (choc jest lipny )

Komentarz

Aha, już wiem. Fragment przed Karuzelą.
                  Przewagi miałem ponad 3 sekundy, (za 2 dojechanym okrążeniem [zepsutych miałem z 10 może]) mógłbym mieć sporo więcej, ale zwiedzałem trochę pobocze przed ostatnią prostą. jak juz napisałem wcześniej uważaj na delikatny łuk za prostą - najprawdopodobniej tam złapiesz SLK, a jak źle go wyprzedzisz (od zewnętrznej) to trawa i spin gwarantowany.
                  narancs alternativa

Komentarz

Aha, już wiem. Fragment przed Karuzelą.
                    Przewagi miałem ponad 3 sekundy, (za 2 dojechanym okrążeniem [zepsutych miałem z 10 może]) mógłbym mieć sporo więcej, ale zwiedzałem trochę pobocze przed ostatnią prostą. jak juz napisałem wcześniej uważaj na delikatny łuk za prostą - najprawdopodobniej tam złapiesz SLK, a jak źle go wyprzedzisz (od zewnętrznej) to trawa i spin gwarantowany.
                    no to sie biore do roboty jutro a raczej dzisiaj Dzieki za rade, napewno sie nie zmarnuje

Komentarz

Ja dopiero zaczalem robic te misje i nieco utknalem na Opera PAris. myslalem ze wyrzuce Playa do smietnika, bo te kierdy zajezdzaja mi droge i jeszcze dostaje 5 sekund kary. Od rana pre i jestem coraz blizej, mam sekunde straty choc na poctaku myslalem ze to nie do przejscia bo chyba z 15 wyscigow nie moglem zejsc ponizej 6 sekund roznicy... Ale dzisiaj przejde ten wyscig.
                      "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Jak zrobić Driving Mission 23. Chodzi o ten 3 kółka na Test Course, same Skyline'y. Jaką taktykę obrać?

Komentarz

ehh

http://www.granturismo.pl/forum/viewtop ... ight=misje

Komentarz

No i odpalilem tego Focusa o 2 sekundy w koncu
                            Teraz misja 14 i ten szrot od jankesow, z wiesniackim spojlerem i zwrotnym jak barka rzeczna. Pierwszy raz mialem straty 40 sekund i na replayu patrze a ten BUICK (ten co wygrywa) ma o wiele lepsze osiagi od mojego Ten ktorym jezdze (chyba Thunderbird) piszczy na zakrecie przy 60kmh a tamten bez mydla w chodzi z predkoscia 80... I znowu musze katowac i katowac...
                            "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Superbird*

Cóż, ja też mam problemy z tą misją, ale odpuściłem sobie, bo z moim padem to raczej niemożliwe do wykonania hehe.

Swoją drogą, to misja chyba jedna z cięższych...
                              Honda

Komentarz

PracujÄ™...
                              X