Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Driving Missions

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Według mnie jedna z łatwiejszych.Najmniej prób w niej miałem.Grunt to jechać spokojnie i wyczuć dobrze autko

Komentarz

jak mozna wyczuc tego Japi***olenieskęca ?? koszmar jakis....złom ,złom i jeszcze raz złom!!

najprostsza jest 11 misja, tam mioałem mało prób....

Komentarz

Zamieszczone przez S.Carter
        jak mozna wyczuc tego Japi***olenieskęca ?? koszmar jakis....złom ,złom i jeszcze raz złom!!

najprostsza jest 11 misja, tam mioałem mało prób....
        Ja przejechałem pare zakrętów na tej misji z Superbirdem i na kązdym waliłem w bande. Po ok. polowie kółka zrezygnowałem z jazdy i dalszych prob.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A dla mnie to było miłe hamować 300 metrów przed zakrętem :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Zgedi
            A dla mnie to było miłe hamować 300 metrów przed zakrętem :wink:
            Kurde odważny jesteś... ja bym hamował pare kilometrów przedi nadal bym walił w bandy.
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ze wszystkich 34 Driving Missions miałem problem tylko z tą nr 24. bo na początku nie pomyślałem, że lepiej jest udostępniać swój tunel aerodynamiczny rywalom by potem od nich tenże pobierać by szybciej pojechać na prostej. Gdy to wyczaiłem nie było już problemów.

Driving Missions wcale nie są trudne na jakie mogą się wydawać bo kluczem do sukcesu jest w miarę szybka jazda połączona z nie popełnianiem błędów.

Komentarz

Przesadzacie.
                Hamowałem chwilę po pojawianiu się cyferki z numerem biegu. Efekt: pierwsze miejsce pod koniec drugiego okrążenia...
                narancs alternativa

Komentarz

za 1 próbą ciężko przejść misje 11 a to jedynie dlatego ze trzeba wyczuć drogę hamowania autka, po kilku przejazdach mozna spokojnie wyczuć autko i określić jego drogę hamowania przy poczatkowej prędkości do końcowej zejścia przed zakrętem. A Ci co nie mają dobrą pamięć napewno zapamietają udane hamowania z danego miejsca.
                  Dla mnie było najtrudniejsze : Test Course, Misja 11 i 34

Komentarz

A ja lubie misje 12... co ciekawe nie moge jej przejść Ale auto jest b. fajne, tor teżbardzo lubie więc moge zrzucać wine tylko na siebie, a jak w koncu przejde te misje to bedzie znaczyc ze jest progres w jakosci mojej techniki jazdy
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Popatrzcie na to http://www.youtube.com/watch?v=m_rPfL4i ... ed&search=

Komentarz

Gość jest dobry, chciałbym tak jeździć, niestety została mi mniej więcej połowa DM i nie mogę sobie poradzić. A najbardziej mnie wkurza Test Course i konieczność korzystania z tuneli aerodynamicznych. A teraz się wezmę za ten Nurburgring.

Odkryłem wczoraj fajną stronkę z filmikami. Są też filmiki z Driving Missions jakby ktoś potrzebował sobie zobaczyć co i jak:

http://www.davidanderson.org.uk/

Komentarz

wszystkie misie przeszłem bardzo szybko ale 1 nie mogę cały czas przejść, chodzi o tą z nissanami skyline.

Komentarz

Zamieszczone przez S.Carter
                            Wy myślicie, że ten koleś jest dobry? Hol01 z GTRP robi w tym Driving Mission (34) 8'56.710 i pewnie ten wynik by jeszcze spokojnie poprawił.

Ja z chęcią się sprawdzę w tej misji.

Jak ktoś by chciał zobaczyć jak pokonałem DM17 to zapraszam tutaj:

Komentarz

to i ja sie pochwale ze mam kilka przejazdów na youtube :wink: mój profil http://pl.youtube.com/user/exePOLAND , jak bede miał troszke czasu i checi to napewno jeszcze nagram, jak narazie uploaduje pare bo coś z formatem video mają coś nie teges.

Z kolei są pewne różnice w misji 34 miedzy wer. PAl a NTSC tak samo w licencji S16.

A ta stronka Fikson to w sumie przydatna bo mozna zassać , też kiedyś myślałem nad zrobieniem sobie takiej, ale skoro są takie serwisy jak youtube to nawet nie wiem czy jest sens.

Komentarz

Ja w ogóle uwielbiam filmiki z GT3 i 4 bo mogę skonfrontować swoje amatorskie jeżdżenie z ludźmi którzy znają grę na wylot. Fajnie że macie te profile na YouTube, w wolnej chwili pooglądam wszystko.

A co do tej stronki co podałem i słynnej ostatniej DM z Mercedesem to tam akurat koleś miał wielkiego fuksa Intryguje mnie ta właśnie misja bo póki co nie jestem w stanie jej przejść i przyjeżdżam ostatni.

A o co chodzi z tymi różnicami między PAL a NTSC i na czyją korzyść są to różnice bo nie bardzo to kumam, pewnie chodzi o ilość klatek czy cuś?

Komentarz

Pracuję...
                                X