Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Driving Missions

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Co do różnic pomiędzy wersjami PAL a NTSC to wiem, że w licencji S16 w wersji japońskiej jeździsz Sauberem C9, a wersji europejskiej jak i amerykańskiej jedziesz Mercedesem AMG Mercedes 190E 2.5 - 16 Evo II. Jest jeszcze kilka różnic w licencjach.

Jestem ciekawy jaka jest różnica pomiędzy wersją Jap, a PAL w Driving Mission 34. Exeqtor weź wytłumacz.

Komentarz

jak widać na filmikach w wersji NTSC start zaczyna sie po 123 sek a w PAL po 115 sek. czyli 8 sek różnicy przy starcie.
      To 1 sprawa druga to wyczytujac z komentarzy misja w NTSC jest trudniejsza o 12 sek, mozna wydedukować ze chodzi tu o czas zaliczenia misji który prawdopodobnie w NTSC jest krótszy o 4 sek. co daje razem 12 sek. wiekszej trudności dla NTSC od PAL.

najbardziej przeokrutna różnica której niemoge znieść to to ze w wersji NTSC mozna pograć sobie w GT4 w FullHD 1080p czego w PAL-u nie ma, a szkoda mogli by dać wszedzie 720p bo nie wszystkich stać na tv z 1080p. Ale jest pewien program xploader który daje mozliwość przeskalowania prawie kazdej gry do 480p, 720p, 1080i wielka zaleta ciekawe jak to wyglada ponoć dobrze cena okolo 150 zł razem z kablem commponent.

mozna go nabyc np tu http://www.sklep.psxextreme.pl/product_ ... ts_id=3208
      jak ktoÅ› ma rodzinke w usa za 1/3 ceny http://www.xploder.net/ps2/products/148 ... Player.htm
      lista gier kompatybilności : http://www.xploder.net/faqs/6/hdtv-play ... -guide.htm

wiem ze zupełnie odbiegłem od tematu dlatego przepraszam :>

Komentarz

Nooo wkoncu misja z Opera Paris i Peugotem 206 Rally wrescie ukonczona tak samo jak i ta ze słynnym 'Japierdolenieskreca' (oo bedzie gwiazdkowane). o do tego nieskretnego to Buika miałe juz pod koniec 2 okrazenia Została tylko ta cholerna 34....jechałem dzisiaj i na ostatnim zakrecie walnąłem w dupsko 300 sl'a co za pech

a Swoja droga mam pytanko....Nie wie ktos jak na złoto przejsc w licencji B to hamowanie Viperem?? nie umiem za cholere tego...

Komentarz

....Nie wie ktos jak na złoto przejsc w licencji B to hamowanie Viperem??
          Hamuj też silnikiem, zmieniając szybko biegi, no i musisz wyczuć miejsce w którym zaczniesz hamować.

Komentarz

Próbowałem wszystkiego juz.....jade z manualem.....I nic

Komentarz

Aha, jeszcze najważniejsza i najtrudniejsza rzecz:

Dobry start na granicy przyczepności kół. Pewnie to zawalasz. Nie startuj z max obrotów, tylko np. jak masz max 8 tyś to startuj z 6. (nie pamiętam ile ma Viper)

Komentarz

Własnie wiem....w filmiku 'instruktazowym' pokazane jest jak koles tak lajtowo rusza. a ja nie wiem jak to zrobic...startowałem z mniejszych ale wtedy jest jeszcze gorzej...

Komentarz

ja sie mecze tylko na 34misji reszte przeszlem ale ta to poprostu masakra:/

Komentarz

A ja ma problem z 14 misja i tymi amerykancami. W pierwszej chwili myslalem, ze mam jakis blad, przeciez jak zobaczylem replay z perspektywy Buicka (tego co wygrywa) to on ma wiecej mocy i lepsza przyczepnosc Po paru razach dojezdzam juz prawie drugi (zaraz za nim) ale i tak do tego Bucika (lol) mam ponad 10 sekund straty. Ja pierdziele, chyba rozstrazskam konsole. Macie jakies pazenty na te misje?
                    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

http://pl.youtube.com/watch?v=Sige7UNDZ ... re=related
                      ta misja jest aż taka trudna?
                      narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                        http://pl.youtube.com/watch?v=Sige7UNDZYc&feature=related
                        ta misja jest aż taka trudna?
                        Przeszedlem ja za 3 razem po obejrzeniu tego filmu.
                        zawsze jak sie przejdzie, to juz nie jest trudna, ale generalnie kazda misje dziele na 3 etapy: 1 etap rozpoznanie terenu (2 rundy), 2 etap: wykrecanie jak najlepszych technik jazdy w celu uzyskania najlepszego czasu (5-10 rund) no i 3. etap do doszlifowanie techniki tak, zeby ukonczyc wyscig na 1. miejscu (2-3 rundy). A ta misja troche mnie zbila z pantalyku, bo przez pierwsze 3 rundy bylem kompletnie w polu Ale dalem juz rade i pojechalem lepiej niz koles na filmiku. Drugi bylem juz na poczatku drugiego okrazenia. Teraz zaczynam nastepna misja (wybrzeze lazurowe) i wydaje sie prosta, bo po 4 probach mam 4 sekundy straty. Zamelduje sie pozniej
                        "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

14-tka wydala mi sie nie do przejscia.. Najpierw myslalem ze wystarczy sie postarac..Wiedzialem gdzie popelniam blad, ale nijak nie moglem dojsc pierwszego. Jechalem to chyba ze 20 razy az w koncu dalem sobie spokoj. Juz bardziej postarac sie nie moglem
                          Po jakims czasie z nudow znow sprobowalem i udalo sie za drugim razem bez wiekszego problemu... Nie ma sie co zalamywac
                          maruda
                          A-spec 17,839 km

Komentarz

A ja szczerze mówiąc, to bardzo lubię misje z Fordem GT na Laguna Seca (dwunastka bodajże?). Nie wiem dlaczego, ale często z własnej woli sobie ją włączam i jeżdżę. Jakaś taka "pozytywna energia" sie w niej skrywa .
                            GT1: 100%
                            GT2: 100%
                            ...
                            GT4:35,2%

Komentarz

Re: Driving Missions

Podobnie miałem z 16 zadaniem w special licencji, zaliczenie jej na złoto to dla mnie największy wyczyn w GT4.Nawet misja 34 i 14 nie są takie HC.

Komentarz

Re: Driving Missions

Witam! Jest to moj pierwszy post na tym forum i mam juz 97,2% gry a gram w niÄ… 4 miesiace i jestem jej fanem Gralem w GT2 na PSX ale GT4 lepsze Zostaly mi 2 wyscigi 24H Circuit de la Sethre czy jakos tak i pare eventow w Formule na zloto i mam tez problem bo zostaly mi 4 Driving Mission Otoz misja 11,13,15 i 34 Katowalem caly dzien misje 14 z Plymouthem i jakims cudem mi sie udalo I zostaly tylko te 4 I mam z nimi nielada problem otoz wydaje mi sie ze 34 zrobie po paru probach narazie najlepszy wynik to 15s straty ale to przez to iz zapomnialem jak sie jezdzilo na tym torze bo kiedys w licencji S katowalem ten tor pare godzin Wydaje mi sie ze najgorzej bedzie z misja 13 czyli Lancia poniewaz nie wiem jakim cudem mozliwe jest jej przejscie Z 15 powinienem dac rade bo juz prawie mi wychodzilo z 11 tez beda pewnie problemy ale najwieksze mam jaknarazie z 13 jak ktos zna na nia jakis sposob to prosze napisac. Dziekuje i pozdrawiam

Komentarz

PracujÄ™...
                                X