Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Driving Missions

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Driving Missions

Ja w tej chwili mam ukończone wszystkie i myślę, że jedyny sposób to nauczyć się jeździć Ja gram w GT już 12 lat i we wszystkich częściach, w które grałem, miałem wszystkie licencje na złoto

Komentarz

mam pytanie.. moze jest ktos z was wstanie nagrac filmik jak zalicza ten wycig skylinami na owalu. pozdro

Komentarz

Zamieszczone przez adas11989
        mam pytanie.. moze jest ktos z was wstanie nagrac filmik jak zalicza ten wycig skylinami na owalu. pozdro
        1. http://www.youtube.com/watch?v=30f_FyNIo2w

2. http://www.youtube.com/watch?v=CFmiuwKl3n4

3. http://www.youtube.com/watch?v=y6eGEJlU94A

4. http://www.youtube.com/watch?v=2SfHVRow4AA

5. http://www.youtube.com/watch?v=S2LiCxdyc6o

Od wyboru do koloru...czas szukania tego, to przy moim wolnym łączu jakieś...30 sekund. :wink:

Pozdro...

Komentarz

Mi w koncu po setkach prob udalo sie przejsc Driving Mission 13 Nawet przeszedlem dwa razy bo za 1 zapomnialem zapisac powtorki Tu mam filmik instruktazowy jakby ktos chcial ale dalej mecze 11,15 i 34 ;/ http://www.youtube.com/watch?v=S_EjG5EXcls

Komentarz

Ja też właśnie mam mały problem z tą misją ze Skyline'ami. Widziałem filmik na youtube.pl ale za bardzo nic mi nie daję. wiem, że trzeba przejeżdżać pomiędzy przeciwnikami, aby zwiększyć prędkość, ale jak narobie pręsdkości do 280 km/h na pierwszym zakręcie to im uciekam i nie mogą mnie dogonić.
            A jeszcze ta ostania misja z SLR McLaren'em. Ciężka trasa i duża strata

Komentarz

Zamieszczone przez KingOfGranTurismo
              Jak siÄ™ nie da inaczej...to wal kosiarÄ… na Adenauer Forst a potem na Hoche Acht... :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                Zamieszczone przez KingOfGranTurismo
                Jak siÄ™ nie da inaczej...to wal kosiarÄ… na Adenauer Forst a potem na Hoche Acht... :mrgreen:
                Lukas zrył mi głowę, ale ma rację inaczej tej misji nie da się przejść. Trzeba być zajebistym na tej trasie, a na niej ledwo co da się jechać i wyprzedzać
                A taka prawda, czasem kosiarkę po trawcę trzeba zrobić
                Pieprze zasady i tych co je ustalajÄ…...

Komentarz

Zamieszczone przez MROZ3Q
                  Lukas zrył mi głowę,
                  :mrgreen:
                  ale ma racjÄ™
                  Ja nigdy nie miałem racji! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                  inaczej tej misji nie da się przejść.
                  Jadąc czysto miałem ponad 4 sekundy przewagi - Da się. :wink:
                  Trzeba być zajebistym na tej trasie, a na niej ledwo co da się jechać i wyprzedzać
                  Gdzieś tu była taka Liga Nordschleife...którą założyłem - Zapraszam.
                  A taka prawda, czasem kosiarkę po trawcę trzeba zrobić
                  Gówno prawda! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

:mrgreen: :mrgreen: .

:mrgreen: .

Komentarz

Po wielkim trudzie w koncu sie udalo! Przeszedlem Mission 11, 13 i 15 Zostal mi tylko 34 z tym malo-przyczepnym SLR Najlepszy moj czas to strata 15s do SL300 Ale bede Probowal...

Komentarz

malo-przyczepnym SLR
                      SLR mało przyczepny ? Świetnie się prowadzi, niechodzi oto aby cisnąć na pełnym gazie w zakręcie. Trzeba z głową to przejechać. Jak będziesz doganiał pierwszego bota w SL na tej dłuższej prostej to znaczy że na 96% dasz rade jeśli nie spieprzysz końcówki. Ale jak dogonisz tego SL na początku tej prostej tak jak ja, i pojedziesz czysto i szybko ( ale bez przesady ) to dogonisz tego staruszka już na tej końcowej dłuuugiej prostej.
                      95% of Game Complete - GT4

Komentarz

Juz mam zrobione all driving mission i to z slr nie bylo takie zle jak sie tor idealnie poznalo zostaly mi tylko 2 circuit de la serthe 24 ale je zrobie u babci bo u mnie prad wywala xD I chcialbym powiedziec ze mam 12 lat

Komentarz

no to mnie ściąłeś..... ja się męczę z tą 34 (przedwczoraj dojechałem ze strata (najmniejsza) 44 sek, wczoraj 12 sek, dzisiaj już 4), ale nic innego nie robię i to mnie wkurza trtzeba to jutro zrobić i nadrobić zaległości

Komentarz

Huh. Wczoraj poprawiłem winik z 34 licencji. Jak nią ukończyłem miałem 4.5 sekundy przewagi. Wczoraj zrobiłem już 5.5 sekundy po prawie 3 tygodniowej przerwie.

up@: Dasz rade, nie nastawiaj się że ona jest "aż taka trudna jak inni mówią". Jedz czysto z regułą. Wchodze z mniejszą prędkością w zakręt aby na szczycie mieć maksymalnie dużą prędkość. Jak dogonisz tego przeciwnika z 5 pozycji już po połowie toru to już znaczy że prawdopodobnie wygrasz.
                            95% of Game Complete - GT4

Komentarz

Ja niedawno (w połowie sierpnia) zacząłem grać od nowa.Zaraz po licencjach zabrałem się za misje, no i dopóki ich nie zrobiłem, to próbowałem no i wszystkie poszły ;] 34 robiłem 2 dni (tylko to robiłem) grając po półtora godzinki i już kiedy miałem wyłączać konsolę (tak sobie założyłem) a tu nagle 300Sl złapany Taką radochę miałem,opisać tego nie idzie.Także radzę każdemu:jeśli są problemy no to ćwiczyć i ćwiczyć.W końcu prędzej czy później wyjdzie.

Komentarz

Też mam problem tylko z tą ostatnią misją, nie znam jeszcze tak dobrze toru żeby przejechać w miarę dobrze.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X