Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zdjęcia Mercedes SL 65 AMG

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez kyjgel
    Pierwsze najlepsze :wink:
    oczywiście
    NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Mam pytanko - który z moderatorów napisał do mnie w temacie Co To Za Samochód na 13 podstronie coś takiego:

MODedit:Słuchaj następnym razem jak masz duży obrazek to daj link do niego a nie ładuj go na forum jako zdjęcie, ponieważ się długo ładuje lub wklej jego miniaturkę.

Spoko,że daliście coś takiego,ale jednej sprawy nie kapuje.W tym temacie Serwer (moderator) daje duże zdjęcia i mi się one długo ładują.Więc wrzuć miniaturki, bo jest to troszkę nie fair.
      Nie chodzi oczywiście o to,że chcę się kłócić,ale chcę,żeby na forum panowało równouprawnienie.
      To Tyle A fotki są niezłe.
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
        Mam pytanko - który z moderatorów napisał do mnie w temacie Co To Za Samochód na 13 podstronie coś takiego:

MODedit:Słuchaj następnym razem jak masz duży obrazek to daj link do niego a nie ładuj go na forum jako zdjęcie, ponieważ się długo ładuje lub wklej jego miniaturkę.

Spoko,że daliście coś takiego,ale jednej sprawy nie kapuje.W tym temacie Serwer (moderator) daje duże zdjęcia i mi się one długo ładują.Więc wrzuć miniaturki, bo jest to troszkę nie fair.
        Nie chodzi oczywiście o to,że chcę się kłócić,ale chcę,żeby na forum panowało równouprawnienie.
        To Tyle A fotki są niezłe.
        Jeśli nie ja to musiał być Bumek :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

1 fajna reszta niebardzo

Komentarz

Witam, ze dwa lata siê nie odzywa³em, ale to nie znaczy, ¿e nie bawi³em siê w GT4... kolega stworzy³, bardzo s³usznie, temat o bardzo s³usznym samochodzie... Oto kilka fot, przyznajê, wyostrzonych w HP Image Zone, bowiem przez pewien czas liczy³em, ¿e bêd± z nich tapety...

Zabawa ... no wiecie gdzie (zapomnia³em)... - srebro

Zabawa w tym samym miejscu - czerñ

Zabawa na Nuerburgringu - czerñ

Aufrecht Melcher Grossaspach

Komentarz

Ostatnai fotka jest po prostu...ehh az mi sie chce zakląć.Po prostu bajeczna :wink:

Komentarz

Przypomnia³o mi siê, co mnie wku... wkurza³o w tych fotkach - w ka¿dym niemal ujêciu felgi s± jakie¶... jak z papieru
                Aufrecht Melcher Grossaspach

Komentarz

W photo drive zawsze tak jest.Też mnie to irytuje że felgi nie mają tego połysku co by dodawało smaczku fotce :wink:

Komentarz

Super!!!
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                      Zamieszczone przez kyjgel
                      Mi się podoba tylko pierwsze bo w pozostałych zdjęciach jest na trasach wyścigowych a SL to nie samochód na tor tylko na bulwary i kierowca w skorupie w cabrio mi jakoś nie pasi...bardziej pasowała bym jakaś blondyna z rozwianymi włosami
                      Może i tak, ale nie zaszkodzi sprawdzić jego sportowego zacięcia :wink:
                      A to, że kierowca w kasku to niestety, ale jakoś mi SL do kobitek nie pasuje Raczej jakiegoś wystrojonego w garnitur i okulary dzianego kolesia

Moderator Serwer
                      raczej dla geja albo dla laski... cabrio z czerwonym wnetrzem?
                      na geja trza miec wyglad i kase.. wiec i taki mały merc pewnie by im spasił...

Juz wole SLR`a

pozatym gdzie mercedes ma sportowe zaciecie? procz SLRa?
                      skóra, drewno... co to kompromis sportu z luksusem?
                      w sporcie nie ma kompromisów...

1 zdjecie niezłe 2 tez.. ale te z torów...nie
                      Skyline GT-R; kto tego nie kocha, nigdy nie zrozumie

Komentarz

Geja albo laski? Pfff...
                        Co to za wykład o gejach? Na co to komu? To jest temat o zdjęciach Mercedesa, a nie o tym jaka grupa społeczną nim jeździ. Zresztą co to wnosi do tematu? Chyba nic wartego uwagi.

Gdzie ma sportowe zacięcie? Chyba nie powiesz, że SL 65 jest obrazek luksusu, elegancji. Może i tak ale w kwestii Sportowej, a nie typowo luksusowej. Oprócz SLRa przykładowo CLK-GTR.
                        A jeszcze dodając do tego luksusu SL 65. Czerwona skóra w cabrio to nie jest wzór luksusu tylko sportu. Nie wiem dlaczego uważasz powziązanie drewna i skóry za typowo eleganckie. Według mnie to normalne. Sportowy design, a w środku wygoda. Czy żeby taki SL 65 stał się typowo sportowym samochodem to wystarczy zmienić obicie? Bez przesady...

Moderator Serwer

Komentarz

Sportowy design, a w środku wygoda. Czy żeby taki SL 65 stał się typowo sportowym samochodem to wystarczy zmienić obicie? Bez przesady...
                          TrochÄ™ z innej beczki, ale na temat:
                          Co wspólnego ze sportem, oprócz znaczka "M" ma BMW M6??
                          Wielkie, ciężkie, pełne przepuchu, z dużym silnikiem... Wśiekła krowa, albo jak inni wolą bardzo szybka limuzyna. Wsiadając do tego typu aut nie czuje się sportu.

Podobnie z tym mercem. ładny, szybki itd., ale nie ma tego czegoś.

Inne porównanie:
                          Ferrari Enzo i Ferrari F40.
                          Enzo ma full elekrtoniki i praktycznie jedzie za ciebie, a F40 to rasowy sportowiec: tył napęd, brak elekrtoniki, i nawet wspomagania. Liczą się twoje umiejętności, a nie komputer sterujący auta.

Apropos gejów: Stwierdzo w sondażu, że geje najchętniej kupują kabriolety i roadstery (wieści z "raport turbo")

Komentarz

Jak to? Sportowy design. Jest jeszcze pewna charakterystyczna cecha między limuzyną, a samochodem sportowym. Limuzyna jest oczywiście ciężka pełna przepychu wybajerowana itd. Ale praktycznie zawsze, limuzyna jest duża i 5 osobowa(Sedan) tymczasem samochód o sportowym zacięciu jest przykładowo 2 osobowy. Poza tym ja pisałem, że SL 65 jest samochodem O SPORTOWYM ZACIĘCIU, a nie typowo SPORTOWYM. A co do kupowania samochodów przez gejów to taki mały przykład:

To jest dla gejów:

To również:

O tym nie wspomnÄ™:

To także:

I to:

Ten:

I jeszcze ten:

Wiele by jeszcze wymieniać, a roadsterów juz nawet mi sie szukać nie chciało. Jeśli nadal podtrzymujesz swoje zdanie, że cabrio i roadster jest dla homoseksualistów to przykre i smutne, że tak zacna część świata jest homo.

Moderator Serwer

Komentarz

Jeśli nadal podtrzymujesz swoje zdanie, że cabrio i roadster jest dla homoseksualistów to przykre i smutne, że tak zacna część świata jest homo.
                              yyy... to do mnie?
                              Jeśli tak, to już wyjaśniam:
                              To nie jest moja opinia, jak tak tylko słyszałem w tv w "raport turbo", serio :wink:

Nie mam jakiegoś podziału co do ludzi jeżdżących samochodami...
                              Choć nie... Normalny człowiek nie kupi Fiata Multiply

Komentarz

Serwer, on napisał, że geje najczęściej wybierają takie auta, nie że są tylko dla gejów
                                narancs alternativa

Komentarz

PracujÄ™...
                                X