Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zdjęcia Mercedes SL 65 AMG

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zdjęcia Mercedes SL 65 AMG

Zdjęcia mi chyba nie najlepiej wychodzą

Pierwsze i trzy ostatnie fajne są P

Komentarz

Dzięki Coś mało tych opinii :/ Ludzie nie bójcie się mnie

Moderator Serwer

Komentarz

Myślałem że wolisz SeLeRa
        A fotki mogą być,szczególnie ta ostatnia,podobne widuje się często w gazetach albo w necie

Komentarz

Nice. Na przyszłość podkręć trochę kolory w jakimś edytorze
          narancs alternativa

Komentarz

Jak jeździsz cabrio z opuszczonym dachem?? da sie tak?? czy to photo mode albo cuś?? A fotki fajne 1 chyba nejlepsza aale 4 jest ok , i 5 swietna

Komentarz

Jak jedziesz sam to dach masz opuszczony.Z przeciwnikami jest podniesiony.W photo drive powinien być opuszczony

Komentarz

Mi się podoba tylko pierwsze bo w pozostałych zdjęciach jest na trasach wyścigowych a SL to nie samochód na tor tylko na bulwary i kierowca w skorupie w cabrio mi jakoś nie pasi...bardziej pasowała bym jakaś blondyna z rozwianymi włosami

Komentarz

pierwsze i ostatnie świetne w tym ostatnim zamiast SL65 pasował by mi tu DB9 :wink:
                  NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                    Mi się podoba tylko pierwsze bo w pozostałych zdjęciach jest na trasach wyścigowych a SL to nie samochód na tor tylko na bulwary i kierowca w skorupie w cabrio mi jakoś nie pasi...bardziej pasowała bym jakaś blondyna z rozwianymi włosami
                    Może i tak, ale nie zaszkodzi sprawdzić jego sportowego zacięcia :wink:
                    A to, że kierowca w kasku to niestety, ale jakoś mi SL do kobitek nie pasuje Raczej jakiegoś wystrojonego w garnitur i okulary dzianego kolesia

Moderator Serwer

Komentarz

Fotki calkiem niezłe, a nie ktore bardzo fajne ;]
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Fajne są te zdjęcia,podobają mi się.
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                          Może i tak, ale nie zaszkodzi sprawdzić jego sportowego zacięcia :wink:
                          A to, że kierowca w kasku to niestety, ale jakoś mi SL do kobitek nie pasuje Raczej jakiegoś wystrojonego w garnitur i okulary dzianego kolesia

Moderator Serwer
                          Sportowy to raczej on nie jest, około 2 tony i miękkie zawieszenie...nie kobiecy? Hm..Zobacz teledysk z Sean Paulem i Blu Cantrel(zapomniałem tytuł) jak jeździ takim właśnie SL i zmienisz zdanie. A krawaciarze woleli by raczej E55AMG

Komentarz

Ale design z pewnością nie jest w stylu limuzyny tylko sportowego cabrio :wink: Przynajmniej takie sprawia wrażenie. A osobiście to bym jednak wolał SL 65 niż E 55 Ale jeśli z Mietków to odpowiedź masz w moim avku

Moderator Serwer

Komentarz

Ale wersję 722 A od SLa wolałbym M6Cabrio, szkoda że przynajmniej zwykłej wersji tej stricte sportowej BMW nie ma w GT4

Komentarz

Pracuję...
                              X