Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Auta z lat 70-tych. Ktorymi jezdzic?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Auta z lat 70-tych. Ktorymi jezdzic?

Mam takie pytanko, jesli bylo na forum, to skasujcie, ale ja nie znalazlem wiec pytam. Jest pare wyscigow (na pewno w Japonii) gdzie potrzeba aut do 1970 roku. Ja mam tylko Camaro spelniajace te wymogi ale to amerykanin, wiec nie wystartuje w japonskim wyscigu. Jest tez chyba na 1000 mil i w dodatku chyba brytyjskie starocie moga jezdzic, zatem pytam, skad i jakie auta wziac do tych wyscigow?
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Kup jakiegoś Nissana używanego z latek 70 i po problemie.Ja chyba nissanem tam jechałem o ile pamiętam,ale modelu nie pamiętam.W każdej marce masz takie coś jak legendary cars.Niektórych się nie da kupić bo są tylko do wygrania a inne się da.Przeczesz wszystkie japońskie marki i poszukaj ideału

Ja mam tylko Camaro spelniajace te wymogi
    Nie no sory, ale jak camaro może spełniać wymogi auta japońskich?

Komentarz

Tych autek masz w c...
      Ja jechałem '70 Japanese cars (bo zapewne o to pytasz) Datsunem (Nissanem) 240Z. Zacząłem grę 300ZX i wygrałem go w Club Z. Jeśli wybrałeś inną drogę, to możesz dorwać w `80 used cars lot Isuzu Bellet lub 117 Coupe. Będą wystarczająco mocne, później przydadzą Ci się w evencie Isuzu. Inne dobre auta to Mitsubishi Galant GTO, Honda 9 Coupe, Mitsubishi Lancer, Nissan Skyline (KPGC110), Nissan 280ZX. Większość z nich jest dostępna w '80 used cars lot.
      W 1000 mil możesz startować każdym autem, mimo że to European Event. Więc Twoje Camaro będzie przydatne
      narancs alternativa

Komentarz

Do 1000 Miles nada się też Ginetta G4 albo słynny "Japierdolęonnieskręca" (podoba mi się to określenie) (chodzi o tego Plymoutha czy innego Dodge'a z któregoś eventa). Ale jak trafisz na Cobrę... to dobranoc.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
          Do 1000 Miles nada się też Ginetta G4 albo słynny "Japierdolęonnieskręca" (podoba mi się to określenie) (chodzi o tego Plymoutha czy innego Dodge'a z któregoś eventa). Ale jak trafisz na Cobrę... to dobranoc.
          Ja to na lajcie przeszedłem to za pomocą Chevrolet'a Chevelle'a SS 454 (nie no ze mna startował tez E type i nie był taki znowu łatwy....) ALE polecam do tego nietypowe auto zwane Chaparralem 2D Race CAr to ma 3 biegi!!!! i jak daje istna bestia

Komentarz

Słynny "Japierdolęonnieskręca" - to określenie mnie niszczy poprostu

Komentarz

Ja od siebie do 1000 mil polecam Jaguara E-type.Bez problemów nim wygrałem

Komentarz

ja bez problemow wygralem ac cars

Komentarz

ja to 1000miles wygralem slynym "Japie****ęnieskręca" i to wcale nie bylo takie trudne

Komentarz

Pracuję...
                  X