Napewno nie nissany...kumpel miał 200SX i awaryjny był że szkoda gadać...siadało wszystko...i to nie pojedyńczy przypadek...Micra też jest stosunkowo awaryjna...Nie mogę za to nic powiedzieć na pickupy i terenowe Nissana...no chyba że Terrano był kiepski (kooperacja z Fordem)I Mazdy nie są takie och ach. Jedynie bez zastrzeżeń są Toyoty i Hondy...
moj kumpel ma R33 GTS-T z 97 roku, poprzednim wlascicielem byłem ja i jakos nic sie w nim nie psuło... auto było sprowadzone z Japonii, miało 90 tys km przebiegu, jedyne co zrobiłem to wymiana rozrzadu, sprzegła, filtrów, wydechu i intercoolera... auto miało 311KM
teraz zbieram na R33 GTR , w dalszych planach mam R34 GTR ale to juz koszt ponad 50 tys euro, moze za 4 lata
Skyline GT-R; kto tego nie kocha, nigdy nie zrozumie
Nie no ludzie...panujcie nad sobą...jedni wolą skyline, inni supra...ja osobiście wolę skyline za surowy "design" (gdyby była wersja z kierą po lewej ) ale nie mówię że supra to shit bo jakbym miał ją to bym sikał w majty z radochy!
Więc darujcie sobie takie komentarze
Kamil: Było już porównanie właściwości technicznych obu samochodów. Na korzyść Supry. Z tego wynika, że twierdzenie "Supra-Shit" powinno być zastąpione frazą "Skyshit". Każdy się nim tak jara, ale Suprą jakoś nikt. Skyline-kanciak
Hummer też jest kanciaty, Nowe Cadillac'i również, Ford Mustang, Mercedes G klasa, Lamborghini też są kanciate...I co to ma do rzeczy? Ostro narysowane sylwetki samochodów też są piękne i dłużej się "starzeją" Np. Taka AE86. jej ponadczasowa linia nawet dziś może się podobać. A co do Sky-Supra to technicznie Nissan przewyższa Suprę, dlatego jest tak drogi. Osiągi nie zawsze mają znaczenie...dla mnie od km wazniejszy jest moment obrotowy osiągalny przy jak najnizsych obrotach i elastyczność.
Hummer też jest kanciaty, Nowe Cadillac'i również, Ford Mustang, Mercedes G klasa, Lamborghini też są kanciate...I co to ma do rzeczy? Ostro narysowane sylwetki samochodów też są piękne i dłużej się "starzeją" Np. Taka AE86. jej ponadczasowa linia nawet dziś może się podobać. A co do Sky-Supra to technicznie Nissan przewyższa Suprę, dlatego jest tak drogi. Osiągi nie zawsze mają znaczenie...dla mnie od km wazniejszy jest moment obrotowy osiągalny przy jak najnizsych obrotach i elastyczność.
Tak jest! A pozatym Supra jak dla mnie jest brzydka... :wink:
Kyjgel: A co powiesz na RX-7? Stare, opływowe, aerodynamiczne... i dlatego piękne! Tak samo jest z Suprą. Poza tym. Pojemność też jest b. ważna. Sky ma 2.5, a Supra 3.0(może i są nawet większe wartości).
Hummer: To auto terenowe(może SUV? sam nie wiem), a nie sportowe. Nie porównuj Hummera do sportowego samochodu bo to w ogóle nie ten poziom i klasa.
Cadillac: Te auta takie już są od wielu lat i myślę, że nadal będą kanciaste. Oprócz CIENa Cadillac nie ma żadnego sportowego samochodu. To są auta dla normalnych użytkowników, a nie młodych, spragnionych szybkości kierowców.
Ford Mustang: Ten nowy? kanciasty? No nie wiem. Raczej normalne auto.
Mercedes G: Heh. To samo pytanie co wyżej. Stary tak, nowy nie. Mi chodzi o w miare nowe samochody.
Lamborghini: SÄ…. I to mi siÄ™ w nich nie podoba.
AE86: Heh. Dobre. To już prawie zabytek.
Skyline bym Ci za pomocą ołówka i linijki narysował...
BMW E39 jest symbolem tuningu...w Polsce jeździ więcej M3 niż wypusciło M Gmbh A tak na serio to raczej juz bardziej to Nissan...zobacz ile jest tuningowych wersji Skyline w GT4...
Komentarz