Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Supra vs Skyline

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Supra vs Skyline

Zamieszczone przez kyjgel
    Napewno nie nissany...kumpel miał 200SX i awaryjny był że szkoda gadać...siadało wszystko...i to nie pojedyńczy przypadek...Micra też jest stosunkowo awaryjna...Nie mogę za to nic powiedzieć na pickupy i terenowe Nissana...no chyba że Terrano był kiepski (kooperacja z Fordem)I Mazdy nie są takie och ach. Jedynie bez zastrzeżeń są Toyoty i Hondy...
    moj kumpel ma R33 GTS-T z 97 roku, poprzednim wlascicielem byłem ja i jakos nic sie w nim nie psuło... auto było sprowadzone z Japonii, miało 90 tys km przebiegu, jedyne co zrobiłem to wymiana rozrzadu, sprzegła, filtrów, wydechu i intercoolera... auto miało 311KM

teraz zbieram na R33 GTR , w dalszych planach mam R34 GTR ale to juz koszt ponad 50 tys euro, moze za 4 lata
    Skyline GT-R; kto tego nie kocha, nigdy nie zrozumie

Chyba zgadniecie co powiem na temat Skyshitu?

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
      Chyba zgadniecie co powiem na temat Skyshitu?
      A ja na temat Supra-Shitu?
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Nie no ludzie...panujcie nad sobą...jedni wolą skyline, inni supra...ja osobiście wolę skyline za surowy "design" (gdyby była wersja z kierą po lewej ) ale nie mówię że supra to shit bo jakbym miał ją to bym sikał w majty z radochy!
        Więc darujcie sobie takie komentarze

Komentarz

Kamil: Było już porównanie właściwości technicznych obu samochodów. Na korzyść Supry. Z tego wynika, że twierdzenie "Supra-Shit" powinno być zastąpione frazą "Skyshit". Każdy się nim tak jara, ale Suprą jakoś nikt. Skyline-kanciak

Komentarz

Hummer też jest kanciaty, Nowe Cadillac'i również, Ford Mustang, Mercedes G klasa, Lamborghini też są kanciate...I co to ma do rzeczy? Ostro narysowane sylwetki samochodów też są piękne i dłużej się "starzeją" Np. Taka AE86. jej ponadczasowa linia nawet dziś może się podobać. A co do Sky-Supra to technicznie Nissan przewyższa Suprę, dlatego jest tak drogi. Osiągi nie zawsze mają znaczenie...dla mnie od km wazniejszy jest moment obrotowy osiągalny przy jak najnizsych obrotach i elastyczność.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              Hummer też jest kanciaty, Nowe Cadillac'i również, Ford Mustang, Mercedes G klasa, Lamborghini też są kanciate...I co to ma do rzeczy? Ostro narysowane sylwetki samochodów też są piękne i dłużej się "starzeją" Np. Taka AE86. jej ponadczasowa linia nawet dziś może się podobać. A co do Sky-Supra to technicznie Nissan przewyższa Suprę, dlatego jest tak drogi. Osiągi nie zawsze mają znaczenie...dla mnie od km wazniejszy jest moment obrotowy osiągalny przy jak najnizsych obrotach i elastyczność.
              Tak jest! A pozatym Supra jak dla mnie jest brzydka... :wink:
              NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Supra shit. I zawsze nim bedzie. Skyline jest fajny, ale wole 350Z

Komentarz

Jezu,dobra dajcie spokój...Osobiście wolę Skyline,ale Suprą też bym nie pogardził I nie ciągnijcie dalej tej głupiej dyskusji...
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kyjgel: A co powiesz na RX-7? Stare, opływowe, aerodynamiczne... i dlatego piękne! Tak samo jest z Suprą. Poza tym. Pojemność też jest b. ważna. Sky ma 2.5, a Supra 3.0(może i są nawet większe wartości).

Hummer: To auto terenowe(może SUV? sam nie wiem), a nie sportowe. Nie porównuj Hummera do sportowego samochodu bo to w ogóle nie ten poziom i klasa.

Cadillac: Te auta takie już są od wielu lat i myślę, że nadal będą kanciaste. Oprócz CIENa Cadillac nie ma żadnego sportowego samochodu. To są auta dla normalnych użytkowników, a nie młodych, spragnionych szybkości kierowców.

Ford Mustang: Ten nowy? kanciasty? No nie wiem. Raczej normalne auto.

Mercedes G: Heh. To samo pytanie co wyżej. Stary tak, nowy nie. Mi chodzi o w miare nowe samochody.

Lamborghini: SÄ…. I to mi siÄ™ w nich nie podoba.

AE86: Heh. Dobre. To już prawie zabytek.

Skyline bym Ci za pomocą ołówka i linijki narysował...

Komentarz

AE86 - zabytek???Raczej zajefajna bryka
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

My sie ksztalty Supry nie podobają... czasem wydaje mi sie że wygląda jak krowa (bez urazy). To bardzo fajne auto ale Skyline go przebija...
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jak krowa to Skyline wyglÄ…da. Supra jest symbolem tuningu.

Komentarz

BMW E39 jest symbolem tuningu...w Polsce jeździ więcej M3 niż wypusciło M Gmbh A tak na serio to raczej juz bardziej to Nissan...zobacz ile jest tuningowych wersji Skyline w GT4...

Komentarz

żal.pl - tak można skomentować wypowiedzi niektórych osób...
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                              X