Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Licencja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Licencja

Witajcie w gran turismo gram już od ponad 2 lat miałe przejechane 91,8% gry ale ciągle miałe niedosyt że nie wygrałe wszystkich aut w licencjach i postanowiłem zacząć grać od nowa. Troche zazdroszcze ludziom którzy przejechali wszystkie licencje na złoto,moim największym sukcesem było zdobycie 5 może 6 srebrnych pucharów dlatego serdecznie gratuluje wszystkim którzy zdobyli złote puchary ja jak narazie w pierwszej licencji mam zdobyte 4 złote.

Mam jeszcze pytanko w każdej licencji jest 16 wyścigów. Jadąc pierwszy raz miałem 9 prób przejechanych na złoto a 7 na srebro bilans ten miałen w 1 licencji i zdobyłem 2 auta Mazde Kusabi i VW Lupo 1,4 i moje pytanko brzmi jeżeli wszystkie licencje przejade na złoto to zdobęte 3 auta np.VW Lupo 1,4 , Mazda Kusabi , Honda 500
    Dziękuje za odp.i pozdrawiam

Ja również zaczołem grać od początku z tego samego powodu co Ty.
    Wracając do twojego pytania, za przejechane licencję dostajemy:

wszystkie na BRĄZ : 1 auto

wszystkie na SREBRO : 2 auta

wszystkie na ZŁOTO : 3 auta

Licencjię (16 testów) można przejść tylko 1 raz na : brąz, srebro lub złoto.
    Mamy możliwość poprawy poszczególnych testów w licencji, ale np. gdy już dostaniemy 2 auta za całą licencjie przejechaną na srebro, to nie będziemy mieli możliwości zdobycia 3-go.

Pozdrawiam

Komentarz

Bez problemu możesz poprawić licencje np. ze srebra na złoto. Dostaniesz tylko jedno auto (to za złoto). Sam tak robiłem
      narancs alternativa

Komentarz

licenja

ciekawe który z was mówi prawde jeżeli szymowiec ma racje to mam rozumieć że jeżeli zdobęde 2 auta czyli przejade wszystkie licencje na srebro to w każdej chwili będe mógł powalczyć o 3 auto czyli jadąc licencje wszystkie na złoto

Komentarz

Nagrodę za każde medale w licencjach dostaje sie tylko raz. Więc za złoto obojetnie kiedy zrobisz to też dostaje się to autko. W gt nie ma sytuacji bez wyjścia.

Komentarz

No to ja niedługo chyba będę musiał 3 raz zacząć od nowa GT z tego samego powodu co Wy .

świeca - Skoro szymoniec mówi, że sam tak robił to jest to prawdą, raczej nie ma powodu do kłamstw.
            Honda

Komentarz

W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd, tak się doczytałem i do tego się zastosowałem. Jak widać zupełnie niepotrzebnie. :wink:

Komentarz

Licencja

Sorry że jestem taki marudny ale krótko jeżeli zdobęde same srebrne puchary i wygram 2 samochody VW Lupo oraz Mazda Kusabi i zapisze stan gry a następnie za tydzień przejade te same licencje ale już na złoto to wygram ostatnie trzecie auto Honda 500 tak czy nie
                Z góry dziękuje za odpowiedz i jeszcze raz przepraszam

Komentarz

Tak. Nasz kolega Szymoniec już to sprawdził .

p.s. Nie przepraszaj. Po to tu jesteśmy, m.in. żeby sobie pomagać :wink: .

Komentarz

Dla mnie gra na play kosztuje i czas to pieniądz (stracony) więc każda licencjie przechodziłem jak najszybciej byle ją zdobyć, niestety z brązami, jak się później dowiedziałem, za wszystkie srebra dostaje się drugie autko i tak samo ze złotem, więc dojechałem wszystkie licencjie na srebro dostając następne autko, po pewnym czasie wróciłem do tego by dojechać na złoto, dostałem trzecie autko, nie widze potzreby zaczynać gry od nowa

Komentarz

Pracuję...
                    X