Witajcie w gran turismo gram już od ponad 2 lat miałe przejechane 91,8% gry ale ciągle miałe niedosyt że nie wygrałe wszystkich aut w licencjach i postanowiłem zacząć grać od nowa. Troche zazdroszcze ludziom którzy przejechali wszystkie licencje na złoto,moim największym sukcesem było zdobycie 5 może 6 srebrnych pucharów dlatego serdecznie gratuluje wszystkim którzy zdobyli złote puchary ja jak narazie w pierwszej licencji mam zdobyte 4 złote.
Mam jeszcze pytanko w każdej licencji jest 16 wyścigów. Jadąc pierwszy raz miałem 9 prób przejechanych na złoto a 7 na srebro bilans ten miałen w 1 licencji i zdobyłem 2 auta Mazde Kusabi i VW Lupo 1,4 i moje pytanko brzmi jeżeli wszystkie licencje przejade na złoto to zdobęte 3 auta np.VW Lupo 1,4 , Mazda Kusabi , Honda 500
Dziękuje za odp.i pozdrawiam
Mam jeszcze pytanko w każdej licencji jest 16 wyścigów. Jadąc pierwszy raz miałem 9 prób przejechanych na złoto a 7 na srebro bilans ten miałen w 1 licencji i zdobyłem 2 auta Mazde Kusabi i VW Lupo 1,4 i moje pytanko brzmi jeżeli wszystkie licencje przejade na złoto to zdobęte 3 auta np.VW Lupo 1,4 , Mazda Kusabi , Honda 500
Dziękuje za odp.i pozdrawiam
Komentarz