Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Off-Topic] Prośby o testy

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Off-Topic]ProÂśby o testy

Macie zdjęcie żebyście wiedzieli co testować

Komentarz

Re: [Off-Topic]ProÂśby o testy

Zamieszczone przez kyjgel
      Szkoda że to nie nie jestem modem...porobiłby się czystki...
      Właśnie jakiś czas temu się nad tym zastanawiałem (znaczy nad tym Kyjgel=Moderator) i powiem Ci, że to dla naszego forum by było chyba dobre rozwiązanie, bo w końcu to nie jest forum o problemach młodzieży, tylko o Gran Turismo !

Pozdrawiam

Komentarz

Re: [Off-Topic]Prośby o testy

jakbyscie mogli zrobic test suzuki escudo bo jestem ciekaw jak jezdzi w gt4, tylko przy tescie v max przedstawcie bez nos'a. sam nie mam tego samochodu, dlatego prosze o test. dzieki
        Flaman

Komentarz

poproszÄ™ dane bmw m5 seryjny i po tuningu
          To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

mam pytanie.. co jest szybsze?
            -mercedes race car .. ten lepszy
            -audi r8 ??
            nie jestem pewny czy to dobrze napisałem. bo nie grałem od 2 dni bo mnie nie było a jestem ciekawy czym jeździć
            Gt 1 - 10 %
            Gt 2 - 20%
            Gt 3 - 30%
            Gt 4 - 40%
            Twoje życie - 100% Gran Turismo

Komentarz

Ja wybrałem Pescarolo . Z tych co podałeś ,o dużo lepszy jest Audi R8 . Jeśli chodzi ci o Saubera to nie tak łatwo Wygrywa się go w mistrzostwach Formuły Gran Turismo .

Nie ten dział Mogłeś napisac w garażu . Ale spox bo jesteś nowy :mrgreen:

Komentarz

Moze zrobić test amerykańskich muscle carów? zapewne prędzej czy później sam wykupie wszystkie, ale dobry test kogoś pożądnego nie byłby zły

Komentarz

Ja bym prosił o test japońskich aut sportowych w lat '80 i początku '90
                  Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Amereykańce które chce przetestować: Chevrolet Corvette Convertible (C1) 1954, Buick Special (Skylark) 1962, Chevrolet Corvette Coupe (C2) 1963, Pontiac Tempest Le Mans GTO 1964, Shelby Cobra 427 1967, Chevrolet Camaro SS 1969, Chevrolet Camaro Z28 302 1969, Chevrolet Corvette Stingray L46 350 (C3) 1969, Chevrolet Chevelle SS 454 1970, Dodge Charger 440 R/T 1970, Plymouth Super Bird 1970, Dodge Charger Super Bee 426 Hemi 1971, Plymouth Cuda 440 Six Pack 1971, Buick GNX 1987, Chevrolet Camaro IROC-Z Concept 1988, Chevrolet Corvette ZR-1 (C4) 1990,Chevrolet Corvette GRAND SPORT (C4) 1996, Chevrolet Camaro Z28 Coupe 1997, Dodge VIPER GTS 1999, Chevrolet Camaro SS 2000, Chevrolet Corvette C5R (C5) 2000, Chevrolet Corvette Z06 (C5) 2000, Ford MUSTANG SVT Cobra R 2000, Dodge VIPER SRT10 2003, Dodge RAM 1500 LARAMIE Hemi Quad Cab 2004, Holden Monaro CV8 2004(ponoć to samo co pontiac GTO), Ford Mustang GT 2005.

zastanawiam siÄ™ nad: Callaway, Chaparral, Focusami, Fordem RS200, Jay Leno, Shelby Series 1.

Wybrałem poprostu auta zajebiste i dobre. Będzie spory rozrzut wyników, ale ciekaw jestem jak sobie poradza muscle cary z nowymi brykami. Napiszcie co myślicie o holdem monaro/ponitac GTO, samochodami które wymieniłem w "zastanawiam się" i czego jeszcze brakuje ewentualnie w teście amerykańskich bryk, a ja zaczynam powoli kolekcjonować bryki.

Komentarz

PracujÄ™...
                    X