Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nasze furki do driftu!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Nasze furki do driftu!

HKS to jest dobry samochód ale jak dobrze się ustawi początek ciężko było ale teraz można latać jak przystaje na driftera

Komentarz

Zamieszczone przez tomek9413
      HKS to jest dobry samochód ale jak dobrze się ustawi początek ciężko było ale teraz można latać jak przystaje na driftera

popieram, ale spróbujcie caterhamem, tylko pamiętajcie
      o tuningu

Komentarz

Preferuję Mazdę RX-7 (te nowsze), lub Audi S4. Oczywiście Mazda i Audi bez tuningu (tak preferuję )

Komentarz

Lancia Stratos, trochę trudno ją wprowadzić w poślizg (zahaczenie o trawę jednak kończy się jazdą bokiem) ale jak się ją odpowiednio ustawi można driftem zakręty przelatywać wrzucę kilka zdjęć z mojego driftu Stratosem
          Oczywiście samochody tuningowane czyli HKS,Spoon i inne (jak się nie da to je trzeba ustawiać :/) AE86,RX-7,MX-5,Silvia,Supra,Civic,CR-x (tak, da się zrobić coś driftopodobnego)NSX a biorąc pod uwagę że te samochody to taniocha (NSX jednak kosztuje swoje) to lepiej kupić używany samochód bo więcej wydasz na tuning niż sam wózek z salonu. Ja driftuję Stratosem,AE86 i Suprą bo to dobre samochody

Komentarz

ja driftuje wszystkim co ma napend na tył ale najlepiej mi wychodzi nissanem silvia Q's

Komentarz

PracujÄ™...
            X