Heh nie no człowiek rozwaliłeś mnie... Spoiler NIE JEST WIEJSKI JEŚLI SPEŁNIA SWOJE ZADANIE, A NIE JEST OZDOBĄ. Ludzie pomyślcie zanim cokolwiek napiszecie. Bez spoilera ani rusz, a już w ogóle jak chcesz szybciej jeździć...
Heh nie no człowiek rozwaliłeś mnie... Spoiler NIE JEST WIEJSKI JEŚLI SPEŁNIA SWOJE ZADANIE, A NIE JEST OZDOBĄ. Ludzie pomyślcie zanim cokolwiek napiszecie. Bez spoilera ani rusz, a już w ogóle jak chcesz szybciej jeździć...
Moderator Serwer
No ale przy takim klasycznym aucie to strasznie wiejsko wygląda... Oceniałem wygląd Volvo - moim zdaniem najlepiej gdyby znalazła ise tam taka lotka wyglądająca jak przedłużenie dachu...
Spoiler jest jaki jest, tak czy siak nie służy do ozdoby tylko do stabilizacji samochodu w związku z czym nie można go nazwać typowo wiejskim. A Zondę czy Porsche też nazwiesz wiejskim bo ma spoiler?
Dzieki za mile slowa wkrótce dam jakies inne foty tego volvo!!a co do spoilera to on na prawde ma swoje zadanie a nie tylko wyglad!!
Mi tez sie bardziej podoba bmw m5 albo mercedes e 63 amg ale nimi driftowac jest latwo bo dajesz gaz i juz mieli a to volvo to klasyk!!driftujacy klasyk!!sprobujcie driftowac volvo a zobaczyucie ze to wcale nie takie latwe!!
lukasgt5 jezeli uwazasz ze mercedes lub bmw po wcisnieciu gazu to juz jest drift to g**no sie znasz na drifcie, i te twoj filmik tym niby volvo padlem jak driftuje, tak tez watpie ze ten z Holdenem tez jest twoj. Zaloz na youtubie nick lukasgt5 i daj jakis drift np.supra na Laguna Seca to ebdzie wiadamo ze to twoj a nie wklejasz filmiki cudzych ludzi cwaniaku, i podriftuj autem z firmy HKS a nie jakims starym padlem i dopiero napisz co jest latwe, a czytajac twoja wczesniejsza wypowiedz to odpowiedz bedzie taka"Sylvia z HKS'u jak sie wcisnie w gaz to bezproblemowo mieli i juz jest super extra drift
Komentarz