Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drifting volvo 240 zdjecia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

A skoro mowa o klasykach to ja też tu wrzucę swoje foty

Na razie tylko foty bo wychodzą mi pojedyncze zakręty Ale to dopiero początek ćwiczeń

Komentarz

Ciekawe auto wybrales

No to musze przyznac ze bardzo ciekawe auto wybrales i takie dosyc rzadkie w drifcie!podobnie jak ja z tym vovlo!!a jaka moc??no i jezeli opanujesz drift w tym aucie to japonce juz bedziesz przeslizgiwal bez wiekszych staran!!Mam na dzieje ze trening tym autem przyniesie pozytywne rezultaty bo warto by bylo kolego sznowny!!no i jeszcze jeszcze jedno!ten woz juz jak wyjezdzal z fabryki to byl klasykiem!!jestes chyba pierwsza osoba na forum ktora ujezdza stare bmw!musze tego sprobowac!

Komentarz

Re: Ciekawe auto wybrales

Zamieszczone przez lukasgt5
        No to musze przyznac ze bardzo ciekawe auto wybrales i takie dosyc rzadkie w drifcie!podobnie jak ja z tym vovlo!!a jaka moc??no i jezeli opanujesz drift w tym aucie to japonce juz bedziesz przeslizgiwal bez wiekszych staran!!Mam na dzieje ze trening tym autem przyniesie pozytywne rezultaty bo warto by bylo kolego sznowny!!no i jeszcze jeszcze jedno!ten woz juz jak wyjezdzal z fabryki to byl klasykiem!!jestes chyba pierwsza osoba na forum ktora ujezdza stare bmw!musze tego sprobowac!
        Chciałeś powiedzieć, że musisz poszukać czyichś fotek
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Kupiłem wszystko co było możliwe...i wychodzi chyba trochę ponad 300 KM

Komentarz

300 km to troche mało ale wystarczy!!a ten witek to nie wie o co chodzi to niech sie nie wtrąca!!ja juz z tym skonczylem Witku szanowny!!

Komentarz

300 km to troche mało??? Seryjna Silvia ze 190 km da sie zajebiscie driftowac..... albo jak pisał Nomuken, 140 Corolla...

Komentarz

Tak właściwie to chyba każdym autem można driftować tylko trzeba mieć umiejętności

Komentarz

S.Carter masz racje ale przyznasz sam ze 300 konna silvia hksu driftuje znacznie latwiej niz 300 konne bmw 2002 z lat 70 tych!prawda?to auto wymaga znacznie wiecej cwiczenia i jest trudniejsze w opanowaniu od tych wszystkich driftowych japoncow!!Mysle ze patrykowi nalezy sie szcun poniewaz nie wzial tak jak wiekszosc kolorowego auta obwieszonego karbonowymi spoilerami tylko wybral klasyka!!Ale oczywiscie S.Carter masz swoje racje i jak lubisz to nikt ci nie ma do tego ze ty driftujesz japonią!

Komentarz

Ukradłeś 3 obrazki i już twierdzisz, że wiesz wszystko.
                    narancs alternativa

Komentarz

Mozesz jasniej szymoniec??

Komentarz

Ukradłeś 3 obrazki i już twierdzisz, że wiesz wszystko.
                        Proszę, teraz jest jaśniej.
                        narancs alternativa

Komentarz

widze ze prowadzicie namietna konwersacje ;P
                          co do drifta, widze ze ten koles wrzucil zdjecie z volvo i patrze a tam az dwie strony komentarzy.. a ja to co? wrzucilem film drifting mercedes SL600 i nikt nie skomentowal..

Komentarz

Bo najwidoczniej był tak dobry, fajny i super, że nie wymagał komentarzu
                            Albo po prostu nie było tam moich fotek
                            szymoniec normalnie rozbroiłeś mnie tą odpowiedzą

Komentarz

nie wiem sam, na razie cisza o moim drifcie, ale musze Ci przyznac ze faktycznie - kazde auto, ale licza sie umiejetnosci.. driftowal z was ktos kiedys tym autem (merc SL600)??

Komentarz

Ja dopiero zaczynam i jak na razie to próbowałem driftować evo VII, nissanem 350z, HKS silvią, ale najlepiej to jeździ mi się moim BMW 2002

Komentarz

Pracuję...
                                X