No to musze przyznac ze bardzo ciekawe auto wybrales i takie dosyc rzadkie w drifcie!podobnie jak ja z tym vovlo!!a jaka moc??no i jezeli opanujesz drift w tym aucie to japonce juz bedziesz przeslizgiwal bez wiekszych staran!!Mam na dzieje ze trening tym autem przyniesie pozytywne rezultaty bo warto by bylo kolego sznowny!!no i jeszcze jeszcze jedno!ten woz juz jak wyjezdzal z fabryki to byl klasykiem!!jestes chyba pierwsza osoba na forum ktora ujezdza stare bmw!musze tego sprobowac!
No to musze przyznac ze bardzo ciekawe auto wybrales i takie dosyc rzadkie w drifcie!podobnie jak ja z tym vovlo!!a jaka moc??no i jezeli opanujesz drift w tym aucie to japonce juz bedziesz przeslizgiwal bez wiekszych staran!!Mam na dzieje ze trening tym autem przyniesie pozytywne rezultaty bo warto by bylo kolego sznowny!!no i jeszcze jeszcze jedno!ten woz juz jak wyjezdzal z fabryki to byl klasykiem!!jestes chyba pierwsza osoba na forum ktora ujezdza stare bmw!musze tego sprobowac!
Chciałeś powiedzieć, że musisz poszukać czyichś fotek
S.Carter masz racje ale przyznasz sam ze 300 konna silvia hksu driftuje znacznie latwiej niz 300 konne bmw 2002 z lat 70 tych!prawda?to auto wymaga znacznie wiecej cwiczenia i jest trudniejsze w opanowaniu od tych wszystkich driftowych japoncow!!Mysle ze patrykowi nalezy sie szcun poniewaz nie wzial tak jak wiekszosc kolorowego auta obwieszonego karbonowymi spoilerami tylko wybral klasyka!!Ale oczywiscie S.Carter masz swoje racje i jak lubisz to nikt ci nie ma do tego ze ty driftujesz japonią!
widze ze prowadzicie namietna konwersacje ;P
co do drifta, widze ze ten koles wrzucil zdjecie z volvo i patrze a tam az dwie strony komentarzy.. a ja to co? wrzucilem film drifting mercedes SL600 i nikt nie skomentowal..
Bo najwidoczniej był tak dobry, fajny i super, że nie wymagał komentarzu
Albo po prostu nie było tam moich fotek
szymoniec normalnie rozbroiłeś mnie tą odpowiedzą
nie wiem sam, na razie cisza o moim drifcie, ale musze Ci przyznac ze faktycznie - kazde auto, ale licza sie umiejetnosci.. driftowal z was ktos kiedys tym autem (merc SL600)??
Komentarz