Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Auta którymi nie lubicie driftować!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Auta którymi nie lubicie driftować!

Wpisujcie tu auta którymi nie lubicie jezdzic w drifcie!!

Osobiscie nie lubie : Citroena C5 2,5 V6 (za ociezałosc, podstarownosc, i wygląd....ale to ostatnie to rzecz gustu), Seata Ibizy (bo to seat), jeszcze paru autek typu Corsa, Polo itp no i nie rozumiem po co oni dali do tej gierki takie auta jak np.Ford model T z lat 20 tych przeciez takie auta to bardziej pasują do świetnej zresztą Mafi the city of lost heaven (ale o niej w temacie o grach) a nie do scigałki czy jak kto woli driftówki!!

Tylko prosze jak juz wejdziecie w ten temat to zostawcie po sobie slad w postaci postu (ci zarejestrowani) a nie potem patrze a tam wyswietlonych 80 a komentowanych ani jednego!!

Pozdrawiam!!

Ale to FWD, jak chcesz nimi driftować?
    Nissan Skyline GTS R32, próbowałem cośtam, ale ssał wacka bardzo.
    narancs alternativa

Komentarz

Uwiez ze da sie tym driftowac jak nie wierzysz to zobacz to:

http://www.youtube.com/watch?v=rerQ3D2Cv1w

Lub to:

http://www.youtube.com/watch?v=1lq8VVPHjTM

Lub jak wolisz to tu masz arabe drift Hondą Accord 2,2 V-tec

http://pl.youtube.com/watch?v=brYqHaV0uAo

Komentarz

japońce wszystkim driftować potrafią

Komentarz

Podriftuj se Patent Wagenem !! ale odpał

Komentarz

[quote="szymoniec"]Ale to FWD, jak chcesz nimi driftować?
            Nissan Skyline GTS R32, próbowałem cośtam, ale ssał wacka bardzo.[/quote

GTS-T jest świetny.
            NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Arabe

A widzieliscie tego araba w acordzie 2,2?co o nim sądzicie?
              Moim zdaniem to troche zrąbane zeby kręcic piruety białym sedanem z FWD!!A sposób na arabski drifting jest banalny!po prostu rozpędzasz auto na prostej i zaczynasz skręcac od bandy do bandy i tylko odpowiednio szybko trzeba zareagowac kontrą zeby nie wypasć!
              Ja wole normalny drifting!!

Komentarz

To arabska odmiana tej zabawy Nie maja torow ale maja duzo prostych... Zreszta popatrz sobie na youtubie na real arab drift... psychopaci robia to w ruchu ulicznym..
                maruda
                A-spec 17,839 km

Komentarz

Araby moze nie mają torów ale sądząc po tych filmikach z you tube to opanowanie auta mają zajebiste!!No a do tego są postrzelone na mózg i wrednie bogate także jak rozwalą nową Toyote Camry albo Mazde 6 o latarnie to wcale im nie szkoda tylko kupują następną i dalej driftują przy 180 KM/h!!Musze tego spróbowac moją Omegą MV6 211KM (oczywiscie nie mówie o GT4

Komentarz

lukasgt5 napisał:

Musze tego spróbowac moją Omegą MV6 211KM (oczywiscie nie mówie o GT4
                    Oczywiście w GT4 nie ma żadnej Omegi, można by jedynie polemizować na temat Carltona.
                    Niezły motor. Mógłbyś wrzucić jakieś foty tej bestii :wink: .

Komentarz

Opanowanie zajebiste? A moze byc cos bardziej podstawowego od opanowania wyjscia z poslizgu? (na prostej szerokiej drodze)
                      maruda
                      A-spec 17,839 km

Komentarz

A moze byc cos bardziej podstawowego od opanowania wyjscia z poslizgu? (na prostej szerokiej drodze)
                        Tak się składa Kauris że oni nie robią tego japońskimi tylnonapędówkami z manualem tylko limuzynami z automatycznymi skrzyniami a to oznacza że nie strzelisz ze sprzegła zeby zapoczątkowac drift tylko trza sie troche napracowac!!A do tego prędkosc! widzialem taki jeden filmik z kamerką od srodka auta to przy 170km /h lecieli bokiem!!
                        Ale z drugiej strony to przeciez kompletne idjoty zeby robic to w ruchu ulicznym i przy takich prędkosciach!
                        Driftowanie w GT wydaje sie bezpieczniejsze

Pozdrawiam!

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
                          oni nie robią tego japońskimi tylnonapędówkami z manualem tylko limuzynami z automatycznymi skrzyniam
                          No i nie ma im sie co dziwic... Skoro jedyne co mozna robic w takich samochodach to krecenie kierownica, pozostaje zabawa tego typu..

Szeroka droga pozostawia ogromny margines bledu a duza predkosc daje stabilnosc.. W tych ich driftach widac ogromna przypadkowosc.. Co wyjdzie to wyjdzie a jak nie wyjdzie to sie baczka zrobi..

A w ktorym momencie trzeba "strzelic ze sprzegla"?
                          maruda
                          A-spec 17,839 km

Komentarz

Kauris masz swoje racje !!ale ja i tak uwazam ze to dosc trudne bo mam auto i wiem ze nie łatwo jest driftowac przy 100km/h a wiecej nie próbowalem z obawy o bączka przy tej prędkosci!

Ze sprzęgła strzelasz po redukcji!Ale sądzilem ze taki znawca to wiedział!

Komentarz

Ze sprzęgła strzelasz po redukcji!Ale sądzilem ze taki znawca to wiedział!
                              ?????????
                              bez urazy ale zadam tobie pytanie......ile masz lat?
                              Członek Drift Xtreme

Komentarz

Pracuję...
                              X